ULAGANJE PRIGOVORA NA ODLUKU CENTRA

Učenik odnosno pristupnik koji nije zadovoljan odlukom Centra (odgovorom na prigovor na bodovanje ispita) može u roku od jednog dana od dana donošenja odluke podnijeti prigovor na odluku Centra Upravnom vijeću Centra koje donosi odluku u roku od dva dana od dana primitka prigovora.

Pri ispunjavanju obvezni ste popuniti sva polja, uključujući šifru riješenoga prigovora koja se nalazi u pisanome odgovoru Centra na njegovoj stranici u sustavu na poveznici Moji prigovori. U slučaju unosa neispravne šifre prigovor će se odbaciti.

Uzmite u obzir da prigovori izvan roka od 1 dana od odgovora na prigovor na bodovanje će se odbaciti. Također, prigovori na odluku Centra koji su već uloženi, obrađeni i odgovoreni će se odbaciti. O rješenju prigovor na odluku centra obavijest ćete primiti e-mailom na adresu u sustavu Postani-student.hr.

Question Title

* Ime

Question Title

* Prezime

Question Title

* OIB

Pristupnik je obvezan pri ulaganju prigovora na odluku Centra (drugostupanjskog prigovora) u obrazac upisati šifru riješenoga prigovora koja se nalazi u pisanome odgovoru Centra na njegovoj stranici u sustavu na poveznici Moji prigovori.

Ako pristupnik ne upiše šifru ili upiše pogrešnu šifru u obrazac za upis prigovora na odluku Centra, prigovor neće moći biti obrađen.

Question Title

* Šifra riješenog prigovora

Question Title

* Pisani odgovor Centra na prvostupanjski prigovor

Kao i za prigovor na bodovanje ispita:
- U prigovoru treba biti naveden broj zadatka, dobiveni bodovi te konkretan i argumentiran prigovor na bodovanje. Prigovor treba sadržavati jasno i argumentirano obrazloženo zbog čega se smatra da je došlo do pogreške u bodovanju.
- Privatni razlozi kao uzrok pogreške nisu valjan argument za prigovor.
- Ako je pristupnik zaboravio ili nije stigao prepisati odgovore na zadatke višestrukoga izbora na list za odgovore to nije valjan argument za prigovor.
- Molba za ponovnim pregledom cijelog ispita jer učeniku odnosno pristupniku „nedostaju jedan ili dva boda za prolaz“ nije valjan argument za prigovor.

Napomena: Zabranjeno je potpisivati se u tekstu prigovora. Vaš prigovor obrađuje se na temelju Vašeg OIB-a i šifre riješenog prigovora.

Question Title

* Drugostupanjski prigovor

T