Noi suntem cei care au început!

Anul 2017 marchează 30 de ani de programe europene în educație, formare și tineret la nivel european, 20 de ani în România și 10 ani de când suntem membri ai Uniunii Europene. Credem că aceste motive sunt suficiente pentru a ne opri și reflecta la lucrurile bune care s-au întâmplat și dacă sau în ce fel acestea ne-au transformat viețile în bine.

Ajutați-ne să vă cunoaștem și să facem cunoscută povestea celor dintâi proiecte din România!

Programul Erasmus+ există de 30 de ani. A debutat în 1987, atunci când se adresa în mod exclusiv studenților, a crescut și a înglobat formarea profesională, educația școlară, educația adulților, tineretul și sportul. S-a numit pe rând Socrates 1, Socrates 2, Leonardo da Vinci, programul de Învățare pe tot parcursul vieții și începând cu 2014 Erasmus+.
Astfel, prin acest demers ne dorim să cunoaștem și să recunoaștem implicarea celor care au fost printre deschizătorii de drumuri europene în țara noastră, respectiv beneficiarii programelor de învățare din anii 1998 și 1999.

* 1. Numele instituției

* 2. Datele de identificare ale instituției (Județ, localitate)

* 3. Numele și prenumele persoanei de contact

* 4. Email

* 5. Telefon

* 6. Numărul de referință și titlul proiectului

* 7. Anul de finanțare a proiectului

* 8. Țări partenere în proiect (treceți doar indicativul acestora, ex: FR, DE, UK, șamd)

Vă mulțumim pentru interesul manifestat completând această aplicație și, mai ales, pentru că ați decis să schimbăm vieți și să deschidem minți. Împreună.
Report a problem

T