Karbon-böjt 2021., 1. hét:
HÁLÓSZOBA és FŰTÉS

Éjszakára lejjebb veszitek a fűtést, és csak azt a szobát fűtitek, ahol tartózkodtok? Ellenőrizzétek listánkkal, hogy mindent megtesztek-e már hálószobádban és a fűtéshez kapcsolódóan az energiamegtakarítás jegyében!
 
Ez az ellenőrző lista az EnergiaKözösségek 2021-es karbon-böjtje keretében készült, elsősorban a program résztvevői számára. De természetesen a listát bárki kitöltheti, aki szeretne meggyőződni arról, hogy már kellően zölden, takarékosan üzemelteti háztartását – ebben az esetben az első kérdésben bármilyen fiktív nevet megadhattok, a második kérdésnél pedig válasszátok a „Nem veszünk részt az EnergiaKözösségek programban” lehetőséget.

A kitöltés körülbelül 5-6 percet vesz igénybe!

 
Minden információt és adatot bizalmasan, az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezelünk, és harmadik fél számára nem adunk át. Kérjük, olvassátok el Jogi és adatvédelmi nyilatkozatunkat, ahol részletes tájékoztatást adunk arról, hogy az adatok feldolgozása hogyan és milyen módon történik, illetve miként felel meg a projekt az Európai Unió adatvédelmi szabályzata (GDPR) által előírt követelményeknek.

Ha bármi kérdésetek lenne, forduljatok hozzánk bizalommal az info@energiakozossegek.hu címen!


A részletes versenyszabályzat elérhető honlapunkon.

www.energiakozossegek.hu

Question Title

* Család, háztartás neve:

Question Title

* Melyik energiaközösség tagjai vagytok?

T