Noi suntem cei care nu s-au oprit!

Anul 2017 marchează 30 de ani de programe europene în educație, formare și tineret la nivel european, 20 de ani în România și 10 ani de când suntem membri ai Uniunii Europene. Credem că aceste motive sunt suficiente pentru a ne opri și reflecta la lucrurile bune care s-au întâmplat și dacă sau în ce fel acestea ne-au transformat viețile în bine.
Programul a debutat în 1987, atunci când se adresa în mod exclusiv studenților, a crescut și a înglobat formarea profesională, educația școlară, educația adulților, tineretul și sportul.
S-a numit pe rând Socrates 1, Socrates 2, Leonardo da Vinci, programul de Învățare pe tot parcursul vieții și începând cu 2014 Erasmus+.

La moment de bilanț, dorim să cunoaștem povestea tuturor celor care nu s-au oprit după primul demers și au înțeles că schimbarea și progresul se fac sistematic, prin implicare activă și susținută. Cum puteți face asta?
Prezentați-ne motivația, impactul și rezultatele cumulate ale tuturor proiectelor implementate la nivelul organizației dumneavoastră într-un eseu ilustrativ, nu mai mare de 2 pagini.
Aici așteptăm ca imaginația, efortul colectiv și implicarea să inspire și să arate cum programele educaționale au schimbat vieți și cum au deschis minți!
Eseul va avea ca nucleu și termeni cheie conceptele: COOPERARE, TRANSFORMARE și VALORI EUROPENE!

* 1. Numele instituției

* 2. Datele de contact ale instituției (Județ, localitate)

* 3. Numele și prenumele persoanei de contact

* 4. Email

* 5. Telefon

* 6. Vă rugăm să menționați aici referințele a minimum 10 proiecte de parteneriate europene derulate la nivelul instituției pe care o reprezentați, proiecte finanțate PRIN ORICARE dintre programele: Socrates 1 (Comenius), Socrates 2 (Comenius, Grundtvig), Leonardo da Vinci, LLP și/sau Erasmus+.
Dacă ați derulat mai mult de 10 astfel de proiecte, menționați-le pe celelalte, cu titlu și număr de referință, pe rândul al 11-lea.
Dacă nu este cazul, bifați N/A (nu se aplică).

* 7. Dacă numărul de proiecte este mai mare de 10 și nu reușiți încărcarea lor în câmpurile de mai sus, aici puteți adăuga un fișier în care vă rugăm să treceți aceleași coordonate ca mai sus: Titlul proiectului și numărul de referință

PDF, DOCX, DOC file types only.
Choose File
No file chosen

* 8. Aceasta este secțiunea în care vă rugăm să prezentați eseul de maximum 4000 de caractere.
Acesta nu trebuie să fie rezumatul unui singur proiect, ci trebuie să prezinte impactul și realizările atât de la nivelul organizației dumneavoastră, cât mai ales de la nivelul comunității educaționale.
IMPORTANT: în cuprinsul eseului trebuie folosite cuvintele: COOPERARE, TRANSFORMARE și VALORI EUROPENE!

PDF, DOCX, DOC file types only.
Choose File
No file chosen
Vă mulțumim pentru interesul manifestat completând această aplicație și, mai ales, pentru că ați decis să schimbăm vieți și să deschidem minți. Împreună.
Report a problem

T