Bine v-am găsit. Acesta e un formular de înscriere în programul Argos, al asociației de medicină veterinară socială TAC, posibil datorită unei finanțări din partea asociației germane Wir Retten Hunde și fondurilor strânse continuu de TAC. prin Donează cu Pago. Programul oferă sterilizarea gratuită a câinilor la cabinetul veterinar TAC. din Cluj-Napoca, dacă ei fac parte din una sau mai multe categorii, detaliate mai jos. Înainte de a vă înscrie - pe dumneavoastră sau pe altcineva, care nu poate folosi calculatorul - vă rugăm să vă asigurați că ați citit cu atenție și ați înțeles deplin condițiile programului. Ne bazăm pe buna credință a oamenilor și solidaritatea lor, de aceea nu veți avea nevoie de documente doveditoare pentru înscriere. În același timp, vrem să folosim banii donatorilor responsabil și eficient, ca mulțumire pentru generozitatea lor și ca să onorăm încrederea de care echipa noastră se bucură. 
Completarea formularului durează mai puțin de 5 minute. După acest pas, un membru al echipei TAC. vă va suna, pentru programare. Odată ajunși la cabinet conform programării, veți parcurge pașii obișnuiți în această situație și explicați aici. Acest formular se completează pentru un singur câine. Dacă doriți să înscrieți mai mulți câini, vă rugăm să completați formularul din nou, câte unul pentru fiecare câine. Să începem.

Question Title

* 1. Programul Argos e dedicat numai anumitor categorii de persoane. Vă rugăm să bifați categoria/ile din care faceți parte.

Question Title

* 2. Prin programe medicale și de advocacy, TAC. lucrează pentru respectarea drepturilor animalelor și împotriva comerțului iresponsabil cu câini. Așadar, declar pe proprie răspundere (trebuie să citiți și să vă asumați toate cele trei angajamente):

Question Title

* 3. Proprietarii de câine fără certificat de origine sau neutilitari au următoarele obligații legale față de câine și față de comunitate:
1 - înregistrarea cu microcip a câinelui;
2 - vaccinarea antirabică;
3 - sterilizarea.
În timp ce oferă sterilizarea gratuită, TAC. nu poate ignora primele două obligații ale proprietarului de câine. De aceea, pentru intrarea în program, proprietarul trebuie să fie de acord cu îndeplinirea primelor două obligații. Pentru înscriere, trebuie să bifați 1 & 2, dacă animalul vă aparține sau 3, dacă animalul nu are proprietar.

Question Title

* 4. Numele dumneavoastră, complet și cu diacritice.

Question Title

* 5. Vă rugăm să notați numărul de telefon la care doriți să fiți sunat/ă pentru programare.

Question Title

* 6. Vă rugăm să ne indicați intervalul orar cel mai potrivit pentru telefon.

Question Title

* 7. Numele câinelui. Dacă animalul nu are nume, vă rugăm notați FN (fără nume). Acest formular se completează pentru un singur câine. Dacă doriți să înscrieți mai mulți câini, vă rugăm să completați formularul din nou, câte unul pentru fiecare câine.

Question Title

* 8. Adresa dvs. de e-mail. Scriind-o, acceptați să primiți corespondență din partea asociației TAC.

Question Title

* 9. Aproape ați terminat. Curând, veți fi sunat/ă de un membru al echipei TAC. Înainte de a veni la cabinet, vă rugăm să citiți aici despre operația de sterilizare la cabinetul TAC, ca să vă familiarizați cu ce va urma. Oricând veniți la noi, ca și la orice alt cabinet veterinar, nu uitați să aduceți carnetul de sănătate al animalului și orice alt document medical.
Dacă, acum sau mai târziu, ne veți putea sprijini cu o donație, vă invităm în echipa noastră de microdonatori sau pe Donează cu Pago.
Vă mulțumim, să ne vedem cu bine.

T