Screen Reader Mode Icon
Programul de împădurire Adoptă un Copac caută voluntari organizatori pentru plantările din primăvară 2024. Avem nevoie de oameni ca tine, care să ne ajute să pregătim și să organizăm evenimentele de plantare. Dacă vrei să fii în echipa noastră, te rugăm să completezi chestionarul de mai jos, pentru ca noi să îți cunoaștem preferințele și să-ți oferim rolul potrivit.
O zi de plantare pentru voluntarii organizatori durează aproximativ 12 ore. Noi ca organizatori te vom instrui pentru ca tu să îți îndeplinești usor si corect rolul asumat. Asigurăm masa și transportul la locație și înapoi în București sau cazare la evenimentele de plantare care presupun deplasarea la locație cu o zi înainte de eveniment. Voluntarii pot solicita o adeverință care atestă implicarea în activitate.
Te rugăm să completezi chestionarul de mai jos și să ne transmiți orice altă informație pe care o consideri utilă la întrebarea de final.

Pentru mai multe informații, te rugăm să ne scrii la adresa adoptauncopac@viitorplus.ro

Question Title

* Nume și prenume

Question Title

* Adresa de email

Question Title

* Număr de telefon

Question Title

* Vârstă

Question Title

* Oraș

Question Title

* Ce te motivează să fii voluntar?

Question Title

* Ai mai plantat vreodată?

Question Title

* Cu ce organizație?

Question Title

* Ai avut roluri organizatorice?

Question Title

* Ai fost implicat în roluri educaționale?

Question Title

* Ai vorbit în public?

Question Title

* Ce îți dorești să obții participând la acțiuni de voluntariat?

Question Title

* Avem 6 roluri în echipă: liderul de autocar, liderul de echipă, responsabilul cu pichetarea, responsabilul de puieți, responsabilul coffee break, responsabilul de logistica.

Pentru acestea este nevoie de un anumit tip de skilluri. Bifează care dintre cele de mai jos ți se potrivește cel mai bine:

Question Title

* În primăvara anului 2024 pot participa la următoarele plantări:

Question Title

* De asemenea, dacă vrei să îți oferi voluntar timpul și expertiza ta pentru organizația Viitor Plus, te rugăm să completezi chestionarul. Dacă activezi într-un domeniu ca foto-video, grafică, fundraising, silvicultură, juridic, contabilitate, educație, biodiversitate sau altul care poate fi de ajutor pentru programele noastre de mediu, ne bucurăm să putem colabora!
Cu ce alte abilități poți contribui în echipă în timpul anului?

Question Title

* Pe parcursul întregii zile, vor exista puncte de hidratare cu cafea și apă, iar prânzul este asigurat. Te rugăm să ne informezi dacă ai restricții alimentare (alergii, intoleranțe. etc.)

Question Title

* Care este modalitatea de comunicare preferată de tine?

Question Title

* Dorești să ne comunici ceva?

Question Title

* Declar pe propria răspundere că am minim 16 ani, am citit, am înțeles și sunt de acord cu termenii și condițiile, inclusiv în ceea ce privește instructajul de protecția muncii, acordul GDPR și informațiile care se referă la modul de prelucrare a datelor mele cu caracter personal.
Dați click AICI pentru a citi termenii și condițiile.

Question Title

* Cum ai aflat de Adoptă un Copac?

0 of 20 answered
 

T