Welcome to My Survey

Poštovani,

Smatrate li da ponekad nemate dovoljno vremena za bolesnike s celijakijom? Mislite li možda da ne dobivaju svu potrebnu skrb zbog financijskih ograničenja ili nedostupnosti laboratorijskih testova? Susrećete li se s problemima poput nedostatka dijetetičara, psihologa, sestara koji bi mogli pružiti odgovarajuće savjetovanje vašim pacijentima? Jeste li svjesni ograničenja i problema s kojima se oboljeli od celijakije susreću u svakodnevnom životu?

Sudjelujući u ovoj anonimnoj anketi možete nam pružiti vrlo vrijedne obavijesti o navedenim problemima i pomoći nam u poboljšanju sadašnjeg načina postupanja s oboljelima od celijakije u središnjoj Europi.

Ovaj upitnik je pripremljen u sklopu projekta Focus IN CD, financiranog u sklopu Regionalnog Razvojnog Fonda Europske Unije – Interreg Central Europe.

Glavni cilj projekta jest poboljšati sustav zdravstvene zaštite razvijajući inovativnu zdravstvenu skrb i tako poboljšati brigu o oboljelima od celijakije.

Molimo Vas da pažljivo pročitate pitanja i odgovorite na njih prema Vašem znanju.
Istraživanje traje otprilike 15 minuta.

Vaši odgovori će značajno pridonijeti ostvarenju ciljeva zadanih ovim međunarodnim projektom.

Ako želite saznati više o projektu Focus IN CD, možete nam se obratiti na telefon 051/659179 ili na slijedeći link focusincd.kbcrijeka@gmail.com

Vaši članovi tima iz projekta Focus IN CD.

T