DOBRODOŠLI

Spoštovani.

Ali se vam zdi, da ste dobro seznanjeni s celiakijo? Ali ste kot bolnik s celiakijo (ali kot oseba, ki skrbi za otroka s celiakijo) zadovoljni s trenutnim zdravstvenim sistemom? Kje iščete informacije o celiakiji? Ali se vam zdi, da je dovolj podpore za bolnike s celiakijo s strani društva bolnikov in vlade?

Zavedamo se težkih časov, skozi katere ste morali, po tem ko ste vi ali vaš otrok prejeli diagnozo celiakija in ste se nenadoma soočali z novimi izzivi v vašem življenju.
Radi bi izvedeli več o  težavah bolnikov s celiakijo z namenom izboljšanja trenutnega načina njihove obravnave.

Prijazno vas vabimo k sodelovanju pri tej anonimni spletni anketi, ki je bila pripravljen v okviru projekta Focus IN CD.

Projekt financira Regionalni razvojni sklad Evropske Unije - Interreg Central Europe.

Naš glavni cilj je izboljšati zdravstveni sistem za vas in vse ostale bolnike s celiakijo.

Vprašalnik je sestavljen iz dveh delov: v prvem delu lahko preizkusite vaše znanje o celiakiji in brezglutenski dieti, v drugem delu pa vas prosimo, da navedete vašo situacijo in izrazite zadovoljstvo z vašo diagnozo, medicinsko in dietetično podporo, dostopnostjo izdelkov brez glutena in mnenje glede stroškov diete.

Prosimo vas, da temeljito preberete vsa vprašanja in odgovorite po vaših najboljših zmožnostih.

Če ima celiakijo vaš otrok, ki sam še ne more ustrezno odgovoriti na zastavljena vprašanja, vas prosimo, da odgovorite v njegovem imenu.

 
Vaši odgovori bodo pomembno prispevali k doseganju ciljev tega mednarodnega projekta.

T