Welcome to My Survey

Draga kolegica, dragi kolega,

vljudno vas naprošamo, da izpolnite vprašalnik, ki je bil pripravljen v okviru projekta Focus IN CD s polnim imenom Innovative patient centered health care services – advantages of establishing a close CE network in celiac disease patient health.
Glavni cilj projekta je izboljšati zdravstveni sistem z razvojem inovativnega modela obravnave bolnika s celiakijo.
Projekt je sofinanciran s strani programa Interreg Central Europe.

Prosimo vas, da pozorno preberete vsa vprašanja in na njih odgovorite po svojih najboljših močeh.
Pri vnosu podatkov bodite kar se da natančni. V kolikor kateri od podatkov v razpoložljivi dokumentaciji ni na voljo, ga morda lahko pridobite neposredno od pacienta ali osebnega zdravnika.
Vpisovanje podatkov bo potekalo najhitreje, če boste imeli vse podatke o pacientu zbrane vnaprej.
Najpomembnejši podatki po katerih vprašujemo so kliniči podatki o pacientu, podatki o seroloških in genetskih testih in o morebitni biopsiji sluznice tankega črevesa.
V nekaterih primerih lahko uporabite podatke testov opravljenih v drugih ustanovah, v kolikor je bil bolnik usmerjen k vam le na potrditveno testiranje.
Zelo pomembni so tudi podatki o pojavu prvih simptomov, o prvem pregledu pri osebnem zdravniku zaradi teh težav, oz. o prvem obisku pri specialistu gastroenterologu (oz. specialistu usmerjenem v gastroenterologijo), v kolikor so ti podatki na voljo.

Pri navigaciji med vprašanji uporabljajte le gumba naprej in nazaj na dnu posamezne strani in ne gumba spletnega iskalnika v zgornjem levem delu ekrana.

Če imate komentarje, vprašanja ali predloge, ne odlašajte in nas kontaktirajte na:
jernej.dolinsek@ukc-mb.si

Vaši odgovori bodo pomembno pripomogli k ciljem tega mednarodnega projekta.

Projektna skupina Focus IN CD

T