Question Title

* 1. Knjiga mi je bila zelo včeč. Saj nas zapis mladinske pisateljice popelje v domišljiski svet. Nas očara s humorjem, bogatim jezikom in prisrčno zgodbo. Knjiga govori o Filipu, ki se s pomočjo starega dvigala znajde v drugem času in prostoru. Da bi se vrnil domov je moral prepotovati dolgo pot po tujih deželah. Sam seveda ni šel. Pomagala mu je skupina popotnikov: velikanka, deklica ki si je vsakodnevno menjavala ime itd. Med potjo so se morali premagovati razne ovire, kar je zgodbo popestrilo. Med branjem sem občutila razna čustva; strah, razočaranje, jezo, veselje, predvsem pa sem se tudi smejala.

Knjiga me je navdušila, priporočam vsem. (Potovalnik)

0 100
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 2. Knjiga Pošastna varuška se mi je zdela posebna.Nikoli nisem imela doma varuške še manj ma gozdno pošast.Knjiga govori o družinici Hojnik,bila je mama,oče in Hana,največja sestra(in zelo tekmovalna),Karlo “naj” pametnejši brat in mala sestrica Mia,ki govri z njenim kopalnim plaščem,kar to zelooooo moti brata in sestro,se mi ne zdi prav zeloooo normalno.
Oče ali kot v knjigi naveden “Nevidni glas” je bil zmeraj na delavnih potovanjih in mama je bila vedno z otroci,ko nenadoma zmaga na srečolovu za potovanje na Laponsko.Za otroke pa naj bi poskrbela varuška.Na dan,ko je morala mama odpotovati je prišlo pismo z vozovnicami in v pismu je pisalo tudi o varuški.Varuška je precej nenavadna:ogromna gozdna pošast!Videti je neškodljiva in prijazna.Toda kuha vedno iste jedi,kar to jih ne moti.Pošast razkrije Miji njegovo ime;Grak.Hana se je spraševala če njihovi sosedi imajo pošast,ko ona gre pogledati ji ne odprejo takoj vrata,toda na koncu pa le odprejo.Imela je prav,imeli so pošast.Zato se zdužijo v skupino.Ko oni izvejo,da ostali njihovih prijateljev imajo gozdno pošast se odločijo,da naredijo skupno srečanje.Grak potrebuje pomoč,da se vrne v njegov svet,in kot se izkaže mu lahko le mala Mia pomaga.Knjiga mi je bila všeč,ker domišljiske zgodbe so najlepše zgodbe in upam,da vam bo tudi vam všeč ta knjiga. (Pošastna varuška)

0 100
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 3. V knjiga Pozor huda babica je veliko otrok, ki gre na počitnice k babic. Pri babici se jim je zgodilo veliko zanimivih stvari. Toda babica večkrat reče “stop” in takrat so se morali vsi ustaviti, saj ji je čas tekel preveč hitro. Toda so počitnice pri babici še vedno minevale hitro. Napočil je pa tudi konec vikenda, ko so morali otroci iti nazaj domov. Moja babica ni tako poskočna in drzna kot ta v knjigi. Knjiga je zelo zanimiva, saj se zgodi veliko zanimivih stvari v samo 86-ih straneh. Knjigo priporočam vsem, ki niste sigurni, če bi jo prebrali. (Pozor, huda babica!)

0 100
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 4. Knjiga mi je bila že po naslovu in naslovnici zelo všeč. Ko sem prebrala knjigo prodam,mamo ter prodam očeta sem vedela ,da moram tudi to.Oskar vedno napiše sezname ob katerimi se odlično zabavašin nasmeješ. Na polovici knjige me zelo preseneti mamina odobritev ,da zamenja Rozinkota za starejšo sestro.Na koncu je bilo zanimivo ,da mami,ki sta zamenjali otroke se dobro poznata.Če želite še kaj izvedeti preberite knjigo …
Priporačam prodam mamo , prodam očeta!!!!!!!!!!!!
…skrivna agentka… (Prodam Rozinkota)

0 100
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.
Page1 / 3
 
33% of survey complete.

T