Question Title

* 1. Knjiga je bila zelo zanimiva. Na začetku mi ni bila všeč, saj so kita ubili na zelo krut način. Po televiziji sem videla, da so se Japonci odločili, da bodo kite spet ubijali, je ta knjiga zelo pomembna, saj ti sporoča, da živali čutijo, da so v nevarnosti, zato se branijo. (Moby Dick)

0 100
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 2. Knjigo sem takoj prebrala, saj je kratka in ima zelo lepo vsebino. Zgodba mi je všeč, pradstavljam si, kakšna bi bila zgodba, če bi bila jaz Robin pod klobukom, dvomim, da bi bila tako korajžna. Podobna je zgodbi Robin Hood, ker v njej nastopajo podobni junaki. Ima tudi lepe ilustracije, saj se takoj razume z risb če so dobri ljudje, npr., ko sem videla sliko lorda Dashwoodskega sem takoj razumela, da je dober. Ta knjiga me je naučila, da ne smem vedno verjeti, kar pravijo drugi, morem imet svoje mnenje. (Zeleni Gressinghamski možje)

0 100
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 3. Ta knjiga je bila zelo lepa in razburljiva. Najbolj mi je bila všeč Anahita. Zelo rada bi doživela to dogodivščino. Všeč mi je bilo, ko je princ vprašal Anahito za roko. Ta knjiga ti sporoča, da ne smeš verjeti videzu, saj je človek notraj v srcu drugačen. Ko se je zlobni čarovnik spremenil v Anahitinega očeta, je žena takoj čutila, da je drugačen.
Vse mi je bilo všeč, res vse. To knjigo priporočam vsem, ki jim je všeč pustolovščina in razburljive scene. (Čarodej iz Samarkanda)

0 100
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 4. Knjiga z naslovom Čarodej iz Samarkanda vas bo ponesla v starodavni svet prav tega mesta. Zohak Ali – zli čarodej končno prispe
pred mestno obzidje Samarkanda s svojimi tisoč kamelami in s še več služabniki ,namerava zavladati mestu, si prisvojiti ves denar sultana in njegovega sina, ki vladujeta Samarkandu in se poročiti z lepo in mlado Anahito,ki jo opazi na obzidju med množico ljudi.Ko ga Anahita odslovi se ji maščuje tako ,da jo začara v starko in ljudi ogovori,da jeAnahito ubila prav ta.Enako se zgodi z drugimi. Zli čarodej vse ljudi,ki se mu upirajo začara v živali.Anahito meščanitako kmalu izženejo iz mesta.
Na pustih dolgih ravninah se težko preživlja dve leti , med tem pa čarodej zavlada mestu in si zgradi veličastno modro palačo. Ko se Anahita zakrinkana vrne v Samarkand hoče čarodeju podtakniti pri gostiji strup v vino. Ta jo kmalu preden popije strup prepozna in z čarovnijo pomanjša .Anahita eno noč prespi z prijateljem kuščarjem in podgano .Po njunem skrivnem rovu pride v modro palačo in odkrije vse zlato v njej. Čez nekaj časa izve da bo čarodej brez svoje knjige,ki jo je videla ko je prišel v mesto kmalu brez moči.Z to knjigo bo lahko odčarala tudi svoj videz .Ali se ji bo uspelo prikrasti do knjige in rešiti Samarkand pred zlim čarodejem in njegovimi zlobnimi uroki?

Knjiga je zelo razburljiva in polna napetih dogodivščin . Menim ,da jo je vredno prebrati.Prebrati želim tudi druge zgodbe tega avtorja. Najlepši del mi je bil, ko je bilo najbolj razburljivo.Ilustracij je v knjigi malo ampak tiste so mi bile všeč , še najbolj tista na prvi platnici.

PRIPOROČAM JO ČISTO VSEM, SAJ MI JE BILA ZELO VŠEČ! (Čarodej iz Samarkanda)

0 100
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.
Page1 / 4
 
25% of survey complete.

T