1. ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
WELCOME

 Αγαπητέ συμμετέχοντα,
 
Το έργο RENAISSANCE δημιούργησε το παρακάτω ερωτηματολόγιο για να εκτιμήσει την κοινωνική αποδοχή των ανανεώσιμων ενεργειών και των καινοτόμων μοντέλων παραγωγής και κατανάλωσης που βασίζονται στην κοινότητα. Σε προσκαλούμε να συμπληρώσεις αυτήν την έρευνα ώστε να συλλέξουμε την εμπειρία και τις απόψεις σου σχετικά με:
▸      Γενική γνώση/ενημέρωση περιβαλλοντικών και ενεργειακών θεμάτων
▸      Γνώση/ενημέρωση ευρωπαϊκών, εθνικών και τοπικών πολιτικών
▸      Ατομική λήψη αποφάσεων
▸      Εκτιμώμενοι κίνδυνοι και οφέλη
▸      Αντίκτυπος σε κοινωνικό πλαίσιο στις επιλογές ενεργειακού εφοδιασμού
▸      Αποδοχή καινοτόμων τεχνολογιών και υπηρεσιών
 
Η έρευνα είναι ανώνυμη και θα  χρειαστείτε περίπου 20 λεπτά για να την ολοκληρώσετε.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ RENAISSANCE
 
Η έρευνα αυτή διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος RENAISSANCE που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το έργο RENAISSANCE πραγματοποιείται για να προσφέρει μια προσέγγιση με κοινοτικό χαρακτήρα, κλιμακούμενη και με δυνατότητα επανάληψης για την εφαρμογή νέων επιχειρηματικών μοντέλων και τεχνολογιών που υποστηρίζουν την καθαρή παραγωγή και κοινή κατανομή της ενέργειας στις τοπικές κοινότητες. Με αυτό τον τρόπο, υποστηρίζει τη μετάβαση από τις
με γνώμονα την τεχνολογία προσεγγίσεις σε αυτές με γνώμονα τον καταναλωτή.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή σας σε αυτήν την έρευνα είναι πλήρως εθελοντική και όλα τα δεδομένα που συλλέγονται θα αντιμετωπίζονται εμπιστευτικά. Τα ερευνητικά αποτελέσματα που θα προκύψουν από αυτή την εργασία θα περιλαμβάνουν μόνο τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί χωρίς τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει εσάς προσωπικά (π.χ. το όνομά σας). Αν κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της έρευνας αποφασίσετε να εγκαταλείψετε, σας παρακαλούμε να κλείσετε απλώς το πρόγραμμα περιήγησης χωρίς να υποβάλετε τις απαντήσεις σας.
 
Υποβάλλοντας αυτή την φόρμα:
 
▸      επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών, έχετε διαβάσει και καταλάβει αυτή τη φόρμα συγκατάθεσης
▸      συμφωνείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν την έρευνα και δέχεστε οι ανώνυμες απαντήσεις σας να συμπεριληφθούν στην ανάλυσή μας και αν προκύψουν από αυτή ερευνητικές δημοσιεύσεις.
▸      συμφωνείτε ότι θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα αποτελέσματα του έργου RENAISSANCE παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@renaissance-h2020.eu
 
Επισκεφθείτε το έργο
RENAISSANCE
στο
www.renaissance-h2020.eu

 
6% of survey complete.

T