Poštovane,

ovo istraživanje provodi se u sklopu doktorske disertacije Matee Šoštarić, pod mentorstvom prof. dr. sc. Nataše Jokić-Begić, na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Istraživanjem ispitujemo aspekte korištenja interneta kod trudnica i emocionalne reakcije povezane s pretraživanjem interneta tijekom trudnoće. U istraživanju mogu sudjelovati punoljetne žene koje su trenutno u 15.-18. tjednu trudnoće.

U ovom istraživanju ispunjavat ćete pitanja o Vašoj trudnoći, navikama korištenja interneta, nekim Vašim osobinama i reakcijama na pretraživanje interneta. Detaljne upute i način odgovaranja nalaze se u upitniku. Molimo Vas da na pitanja odgovarate što spontanije i iskrenije možete. Ako odlučite da na neka pitanja ne želite odgovoriti, to ne morate učiniti i nećete snositi nikakve posljedice. Također, sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno i u bilo kojem trenutku možete odustati od sudjelovanja u istraživanju bez posljedica. Ispunjavanje upitnika traje oko 10 minuta.

Razina stresa i neugode u ovom istraživanju nije veća od one koju doživljavate u vrlo uobičajenim svakodnevnim situacijama. U ovom istraživanju nećete biti izloženi nikakvom specifičnom riziku. Dobivene podatke ćemo koristiti isključivo u znanstvene svrhe, a rezultati će se objavljivati samo na grupnoj razini, a ne kao individualni odgovori.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, možete ih uputiti na sljedeću e-mail adresu: masostar@ffzg.hr

Kako bismo zahvalili za Vaš uloženi trud, podijelit ćemo deset nagrada (poklon bon za BIPA-u u vrijednosti 100 kn) sudionicama koje dovrše anketu do kraja i pristanu na sudjelovanje u nagradnoj igri. Sve sudionice koje pristanu na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će jednaku šansu da osvoje nagradu jer ćemo dobitnice birati slučajnim odabirom, putem online generatora.

Ako imate neke pritužbe na provedeni postupak ili ste zabrinuti zbog nečega što ste tijekom istraživačkog postupka doživjeli, molimo Vas obratite se na etikapsi@ffzg.hr.

Unaprijed hvala na uloženom trudu i suradnji!

Question Title

* Molimo Vas da označite želite li dati svoju suglasnost za sudjelovanje u istraživanju.

 
5% of survey complete.

T