Dragi i drage,

pred vama je obrazac prijavnice za trening za članove savjeta mladih "Utjecaj savjeta mladih na oblikovanje EU politika kroz Dijalog Europske unije s mladima“.  

Trening se održava u Zadru, od 2. do 5. rujna 2019. godine. Ovaj trening sudionicima će pružiti priliku da naučiti što je proces Dijalogu EU-a s mladima*, kako se provodi u Hrvatskoj i EU te kako provesti aktivnosti Dijaloga uz predloženu metodologiju 7. ciklusa Dijaloga. Uz to, sudionici će promišljati o mogućnostima svog savjeta za provođenje Dijaloga te korištenje metoda istog u svrhu efikasnijeg uključivanja mladih u lokalne procese u svojim zajednicama. Kroz trening saznat ćete koji su učinci Dijaloga na politike od važnosti za mlade te istražiti i naglasiti ulogu savjeta mladih u procesima donošenja odluka na svim razinama. S drugim sudionicima imat ćete priliku razmijeniti iskustva u radu i izazovima s kojima se savjeti susreću.

Od sudionika se očekuje da tijekom treninga osmisle načine na koje se mogu uključiti u provedbu konzultacija 7. ciklusa Dijaloga koji se provodi do kraja rujna na temu Stvaranje mogućnosti za mlade, uz podteme Kvalitetni poslovi, Rad s mladima i Mogućnosti za mlade u ruralnim krajevima

Trening je namijenjen članovima/članicama savjeta mladih bez obzira na prijašnje iskustvo. Ako se želiš prijaviti za sudjelovanje na treningu, molimo te da precizno i s točnim podacima ispuniš sljedeću prijavnicu. Tako će tvoj boravak na treningu proći ugodnije, a nama će naš posao biti užitak :)  
 
Prijaviti se možeš zaključno s nedjeljom, 18. kolovoza u 24:00. Kriteriji selekcije će biti: iskazani interes kandidata i savjeta za uključivanje u dijalog s mladima te rodna i geografska uravnoteženost grupe. Na trening ćemo primiti najviše 22 sudionika. Organizatori snose troškove putovanja javnim prijevozom te hrane i smještaja za vrijeme kompletnog trajanja programa.

Dodatne informacije, zajedno s detaljnim programom i logističkim informacijama bit će dostavljene odabranim kandidatima tjedan dana prije početka treninga. Za sva pitanja u međuvremenu obratite se Petri Jakovini na: pjakovina@mmh.hr i/ili 099/264 34 32.

Trening organizira Nacionalna radna skupina za provedbu Dijaloga EU-a s mladima, a financiran je sredstvima programa Erasmus + te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
 
Veselimo se vašoj prijavi!


*Stupanjem na snagu nove Strategije EU-a za mlade 2019-2027. strukturirani dijalog preimenovan je te revidiran unutar Priloga 1 te je novi naziv procesa Dijalog Europske unije s mladima.

Question Title

* 1. Ime:

Question Title

* 2. Prezime:

Question Title

* 3. Datum i godina rođenja:

Question Title

* 4. OIB:

Question Title

* 5. Adresa (na osobnoj iskaznici):

Question Title

* 6. Kontakt (telefon/mobitel):

Question Title

* 7. Kontakt (e-mail adresa)

Question Title

* 8. Koji savjet mladih predstavljate?

Question Title

* 9. Kontakt telefon savjeta:

Question Title

* 10. Kontakt e-mail savjeta:

Question Title

* 11. Uloga i odgovornosti u savjetu: 

Question Title

* 12. Koja je vaša motivacija (očekivanja) od treninga?

Question Title

* 13. U kojoj ste mjeri (od 0 do 10) upoznati s procesom Dijaloga EU-a s mladima (prijašnjeg strukturiranog dijaloga)? 

0 5 10
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 14. Jeste li do sad bili uključeni u provedbu strukturiranog dijaloga/Dijaloga EU-a s mladima? 

Question Title

* 15. Ako je odgovor na prijašnje pitanje DA, molimo da u kratko opišete na koji način ste bili uključeni (na kojim aktivnostima ste sudjelovali te koja je bila vaša uloga).

Question Title

* 16. Koja je vaša motivacija za uključivanje u provedbu Dijaloga EU-a s mladima?  

Question Title

* 17. Treba li vam refundirati troškova prijevoza? (u mogućnosti smo pokriti troškove javnog prijevoza)

Question Title

* 18. Ako vam treba povrat putnog troška, navedite kada i kako bi dolazili i odlazili.

Question Title

* 19. Imaš li posebnih napomena u vezi prehrane (vegetarijanac, preosjetljiv na gluten, ne konzumiraš svinjetinu...)?

Question Title

* 20. Imaš li dodatnih upita?

Question Title

* 21. Prije slanja prijave, upoznajte se s našom 'Politikom privatnosti’. Istu možete pročitati na http://mmh.hr/hr/info/politika-privatnosti

0 of 21 answered
 

T