Kutatás a vállalati designérettségről és a design szerepéről a vállalat működésében

A design a stratégiai, több tudományterületet összefogó, problémamegoldó folyamatok egyik eszköze. Nemzetközi kutatások alapján kijelenthető, hogy erős az összefüggés egy vállalat üzleti teljesítménye és designérettsége között. Ennek ellenére keveset tudunk a design üzleti szerepéről a Kelet-Közép Európai (KKE) régióban.

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Innovációs Központja azt a célt tűzte ki, hogy felmérjük a KKE-régió legnagyobb vállalatainál a design szerepét és jövőjét. Feladatunknak érezzük, hogy hiteles forrásként betekintést adjunk abba, hogy hogyan fejlődik, változik a vállalatok designhoz való viszonya, milyen eredményre vezet a design-központú gondolkodás. Ezért idén már második alkalommal végezzük el a vállalati design kutatásunkat. A tavalyi évben csak Magyarországon végeztük el a kutatást. Ez alkalommal azonban emeljük a tétet és más KKE országra is kiterjesztjük a kutatást, hogy feltérképezhessük a regionális különbségeket.

Kapjon személyre szabott jelentést vállalatáról és adjon elő következő bemutatónkon!

Idejükért cserébe minden résztvevő számára felajánljuk egy személyre szabott jelentést vállalata eredményeiről, melyet az országos átlaghoz viszonyítunk. Ennek segítségével jobban megértheti designérettségét és megismerheti a következő lépéseket a design-vezérelt növekedés irányába. Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a jelentést bizalmasan kezeljük, és a benne foglaltakat nem osztjuk meg harmadik féllel.

Két válaszadónak lehetőséget szeretnénk adni arra is, hogy bemutassák, vállalatuk hogyan használja a designt, mindezt a következő összefoglaló kiadványunk bemutató rendezvényének keretében, amelyre várhatóan 2023 tavaszán kerül sor.

Ha szeretné megkapni ezt a személyre szabott jelentést vagy szeretne előadni a tavaszi rendezvényünkön, kérjük, adja meg e-mail címét a felmérés végén.

Hogyan vegyen részt?

·       A felmérésben való részvétel nagyjából 10-15 percet vesz igénybe.

·       A felmérés minden iparág vállalatainak szól, nem csak a designhoz értő szolgáltatóknak.

·       A felmérés kérdéseivel a felsővezetés tagjait céloztuk meg. A kérdések nem igényelnek mélyreható design ismereteket.

Köszönjük, hogy segíti a magyar és kelet-közép európai vállalkozások design érettségének mélyebb megismerését! Kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk az innovacio@mome.hu e-mail címen.
Page1 / 9
 
11% of survey complete.

T