Ediția 2021-2022

Bine ați venit!

    Ne bucurăm să vă avem alături în echipa noastră! 

   Eco Provocarea reprezintă șansa de a vă dezvolta personal și profesional, de a face parte dintr-o echipă de inițiativă, contribuind la protecția mediului. ViitorPlus, organizatorul Programului Eco Provocarea, împreună cu partenerii săi, cred într-o lume lăsată cu demnitate generațiilor următoare. Putem ajunge acolo numai prin educație pentru protejarea mediului și dezvoltarea unei generații de tineri cu grijă față de natură, dornici și capabili să rezolve probleme de mediu din comunitățile lor.

    Eco Provocarea este locul unde se întâlnesc oameni pasionați de protejarea mediului, care vor să fie un exemplu pentru cei din jur.

    Acum că ați acceptat Eco Provocarea, ViitorPlus își dorește să vă fie alături. Nu ezitați să ne solicitați detalii, lămuriri și să ne faceți propuneri și recomandări!


Mult succes!


Question Title

* 1. Date despre Asociația Studențească cu care vă înscrieți în concurs:

Question Title

* 2. Vă rugăm să completați datele dumneavoastră de contact.

Question Title

* 3. Câți membri are echipa dvs. de concurs? Echipa de concurs este formată dintr-un coordonator și minim 4 studenți.

Question Title

* 4. Care este motivul pentru care ați ales să desfășurați, împreună cu echipa, activități de voluntariat pentru mediu, în cadrul Programului Eco Provocarea?

Question Title

* 5. De unde ați aflat de Programul Eco Provocarea?

Question Title

* 6. Vă rugăm să confirmați faptul că ați citit Regulamentul.

Question Title

* 7. Vă rugăm să confirmați faptul că tot ce ați completat în formular este real.

Question Title

* 8. Vă rugăm să confirmați faptul că ați citit secțiunea "Termeni și condiții": https://www.ecoprovocarea.ro/termeni-si-conditii/

T