Ediția 2022-2023

Bine ați venit!
    Ne bucurăm să vă avem alături în echipa noastră! Fie că vă alăturați pentru prima dată, fie că reînnoiți colaborarea, noi vă felicităm că ați acceptat provocarea noastră pentru protejarea mediului!
   Eco Provocarea reprezintă șansa de a vă dezvolta personal și profesional, de a face parte dintr-o echipă de inițiativă, contribuind la protecția mediului. ViitorPlus, organizatorul Programului Eco Provocarea, împreună cu partenerii săi, cred într-o lume lăsată cu demnitate generațiilor următoare. Putem ajunge acolo numai prin educație pentru protejarea mediului și dezvoltarea unei generații de tineri cu grijă față de natură, dornici și capabili să rezolve probleme de mediu din comunitățile lor.
    Eco Provocarea este locul unde se întâlnesc oameni pasionați de protejarea mediului, care vor să fie un exemplu pentru cei din jur.
    Acum că ați acceptat Eco Provocarea, ViitorPlus își dorește să vă fie alături. Nu ezitați să ne solicitați detalii, lămuriri și să ne faceți propuneri și recomandări!

Mult succes!

Question Title

* 1. Date despre liceul pe care îl înscrieți în concurs:

Question Title

* 2. Vă rugăm să completați datele dumneavoastră de contact.

Question Title

* 3. In cadrul liceului, sunteti:

Question Title

* 4. Ați mai participat la concursul Eco Provocarea?

Question Title

* 6. Câți membri are echipa dvs. de concurs?

Question Title

* 7. În ce clasă/clase sunt elevii care fac parte din echipa de concurs?

Question Title

* 8. Care este motivul pentru care ați ales să desfășurați, împreună cu echipa, activități de voluntariat pentru mediu, în cadrul Programului Eco Provocarea?

Question Title

* 9. De unde ați aflat de Programul Eco Provocarea?

Question Title

* 10. Ați dori să primiți un kit cadou de la programul Adoptă un Copac cu 10-50 puieți pe care să îi plantați în comunitatea din care faceți parte (curtea școlii, parcuri, alte instituții partenere etc) pentru care puteți primi puncte în cadrul concursului indiferent de categoria la care vă înscrieți?

Question Title

* 11. Sunt de acord ca numele meu, numele liceului pe care îl înscriu în concurs și localitatea în care se află să fie făcute publice pe site-ul ecoprovocarea.ro, la capitolele "Clasamentul ediției" și "Echipele de concurs”.

Question Title

* 12. Vă rugăm să confirmați faptul că ați citit Regulamentul.

Question Title

* 13. Vă rugăm să confirmați faptul că tot ce ați completat în formular este real.

Question Title

* 14. Vă rugăm să confirmați faptul că ați citit secțiunea "Termeni și condiții": https://www.ecoprovocarea.ro/termeni-si-conditii/

ATENȚIE!
Vă rugăm să încărcați 1 singur formular de înscriere!

Echipele înscrise vor fi VALIDATE și vor apărea pe site-ul www.ecoprovocarea.ro
VALIDAREA înscrierii – După trimiterea acestui formular, în 1-2 zile calendaristice veți primi un e-mail de confirmare.
În termen de 5 zile lucrătoare pe adresa: ecoprovocarealiceeni@viitorplus.ro se vor trimite documentele solicitate în e-mailul de conformare a înscrierii și validarea și apariția echipei pe site urmând să se facă în cel mai scurt timp.

Mult succes!

T