Informații pentru participanți

Scopul proiectului
Acest chestionar are scopul de a colecta informații cu privire la experiențele dumneavoastră cu mențiunea de calitate facultativă „produs montan”.
 
Dorim să aflăm părerea dumneavoastră, în calitate de producător dintr-o zonă montană, despre procedura de obținere a atestatului „produs montan” și despre impactul economic pe care utilizarea acestei mențiuni de calitate îl are asupra activității dumneavoastră. Căutăm să înțelegem cum ar putea fi îmbunătățite programele guvernamentale, astfel încât să existe mai puține piedici și mai multe beneficii pentru producători. Vă suntem foarte recunoscători pentru timpul acordat!
 
Răspunsurile dumneavoastră vor sta la baza unui raport despre produsul montan, elaborat în cadrul unui proces mai amplu de pregătire a Strategiei de Dezvoltare Integrată a regiunilor montane din România. La această strategie lucrează Ministerul Agriculturii și al Dezvoltării Rurale (incluzând Agenția Națională a Zonei Montane), cu sprijin din partea Băncii Mondiale.
 
Aspecte practice
Timpul aproximativ de completare a chestionarului este de 30 de minute. Participarea dumneavoastră este voluntară și vă puteți retrage oricând. Puteți omite întrebări, dar am aprecia dacă ați putea încerca să răspundeți la întregul chestionar. Toate răspunsurile dumneavoastră vor rămâne confidențiale, iar rezultatele vor fi analizate și publicate doar într-o formă anonimă și agregată. Nu vom colecta informații personale de contact, cum ar fi numele sau adresa de e-mail.
 
Vă mulțumim anticipat pentru ajutor!
 
Dacă aveți întrebări despre chestionar sau despre participarea dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați:
 
Cristina Apetrei
Consultant al Băncii Mondiale
Implementarea mențiunii de calitate facultative “produs montan”
 
capetrei@worldbank.org
Declarație de consimțământ

Question Title

* 1. Completând acest chestionar, declar că înțeleg și sunt de acord cu condițiile de participare, așa cum sunt descrise mai sus.

 
11% of survey complete.

T