Здравейте!
През 2020 година фирмата продължава работа по голям и предизвикателен проект.
Той е дългогодишен и ние ще разчитаме на хора, имащи желание да останат за дълго свързани с професионалното си изпълнение по него.
Ако станете част от екипа, Вие ще получите коректно и атрактивно заплащане, официално писмо, бадж и таблет с инсталирано приложение, съхраняващо информацията и offline.
От вас ние ще изискваме, коректност при набирането на данните, професионално държание по време на наблюденията в обектите, и спазване на заложените срокове.

Ангажиментът е дългосрочен, затова ние ще отеделим нужното време да Ви обучим. Клиентът е един от най-големите производители и дистрибутори на безалкохолни продукти в света. Ще се работи по предварително зададени обекти - те ще са конкретни, с ясно посочени адреси, ще разполагате с GPS данни, ще ги виждате на карта в приложението. Тези обекти са както кафета и ресторанти, така и магазини за продажба на храни и напитки на дребно и едро.
Няма да се посещават хотели, дискотеки или нощни клубове. Те не са част от проучването, няма да се налага да се ходи след 20:00 часа в обекти.
Важно е да се знае, че се правят снимки в обекта - на местата, където са изложени безалкохолните и алкохолните напитки, кафето; на рекламни материали, бар, както и меню, ако в него има рекламни материали (напр. лога на определени напитки).

Question Title

* 1. След като се запознахте с тази информация, имате ли желание да участвате в проекта?

T