1. USUARIS DEL SERVEI D’INFORMACIÓ JUVENIL

Hola!

Aquest qüestionari és per a TU; gent jove d’entre 15 i 29 anys. Volem saber si has utilitzat mai un Servei d’Informació Juvenil o qualsevol dels seus punts de servei. Tenim curiositat per saber el que penses de l’ajuda i el suport que ofereixen els serveis d’informació juvenil.

També volem conèixer el teu comportament respecte de la informació, és a dir, quin tipus d’informació busques normalment, quines fonts fas servir, quina és la teva forma preferida de presentació i si et resulta fàcil accedir a aquests recursos. Aquesta enquesta serveix per entendre el comportament informatiu de la població jove per tal d’avaluar si se’ls podrien oferir altres serveis informatius.
 
 
Les teves respostes són voluntàries i seran confidencials. Les respostes no seran identificades a nivell individual. Totes les respostes seran recopilades i analitzades grupalment. Utilitzarem els resultats per ajudar a millorar els serveis informatius per a la gent jove. Només trigaràs uns 15 minuts a emplenar l’enquesta.

Si tens qualsevol pregunta, posa’t en contacte amb el Servei d’Informació Juvenil més proper, o envia un missatge a l’equip de l’enquesta: survey@eryica.org

Gràcies pel teu temps!

L’equip del projecte Futures eines per a la informació juvenil

* 1. HAS UTILITZAT MAI ELS SERVEIS D’INFORMACIÓ JUVENIL (centres/punts d’informació juvenil, centres de joventut, informació en línia, xarxes socials, etc.)?

T