Cum vede mediul de afaceri dezvoltarea viitoare a Sibiului?

Primăria Municipiului Sibiu actualizează în această perioadă „Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Sibiu” în cadrul proiectlui „Strategia Inteligentă bazată pe Integrare și Urbanizare SMART - SIBIU SMART ". Acest document strategic și important pentru planificarea coerentă a dezvoltării municipiului în perioada 2021-2030 va stabili direcțiile clare de acțiune pe care va trebui să ne concentrăm. În elaborarea acestui document, Primăria Sibiu își dorește să aibă alături comunitatea și mediul de afaceri sibian.
 
Mediul de afaceri este partenerul administrației locale în dezvoltarea orașului și de aceea opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru noi în elaborarea acestui document. Vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea prezentului chestionar, care va contribui la o mai bună înțelegere a contextului actual al municipiului Sibiu.
 
Chestionarele sunt, așa cum veți vedea mai jos, anonimizate și asigură o protecție completă a identității dumneavoastră. Interesul echipei de proiect este de a contura o imagine de ansamblu reală a dinamicii mediului de afaceri din municipiul Sibiu și de a identifica provocările de dezvoltare urbană relevante și actuale.
 
 
Vă mulțumim anticipat pentru implicare și vă stăm la dispoziție pentru informații suplimentare la strategie@sibiu.ro
 
Durată completare chestionar: 5-10 minute.
0 of 15 answered
 

T