Care sunt pentru dumneavoastră prioritățile de dezvoltare urbană ale
municipiului Sibiu?

Primăria Municipiului Sibiu actualizează în această perioadă „Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Sibiu” prin care s e stabilesc direcțiile clare de acțiune pe care va trebui să se concentreze dezvoltarea municipiului în perioada 2021-2030.

Vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea prezentului chestionar, care va contribui la o mai bună înțelegere a contextului actual al municipiului. Chestionarele sunt, așa cum veți vedea în continuare, anonimizate și asigură o protecție completă a identității dumneavoastră. Interesul echipei de proiect este de a contura o imagine de ansamblu reală a dinamicii dezvoltării municipiului Sibiu și de a identifica provocările de dezvoltare relevante și actuale.

Această acțiune de consultare a sibienilor se derulează în cadrul proiectului Strategia inteligentă bazată pe integrare și urbanizare smart - SIBIU SMART, finanțat din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.

Contribuția dumneavoastră este esențială pentru colectarea a cât mai multor informații privind dezvoltarea la nivel local.

Implică-te și tu în creionarea viitorului Sibiului și ajută-ne să prioritizăm acțiunile de dezvoltare ale municipiului Sibiu!

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la : strategie@sibiu.ro

Vă mulțumim pentru implicare și sprijinul acordat!

0 of 26 answered
 

T