÷

Faleminderit që morët pjesë në këtë anketë.

Zbuloni gjëra të reja

Na tregoni se çfarë ju intereson të dini. Ne do t'ju ndihmojmë të hartoni një anketë dhe të merrni përgjigje për pyetjet tuaja.

Cilët stimuj ka anashkaluar kompania juaj?

Njerëzit i duan stimujt në punë. Dërgoni një anketë për të zbuluar nëse po u ofroni punonjësve dhe kandidatëve të mundshëm stimujt që ata duan.

ZBULO

A janë të kënaqur klientët tuaj?

83 % e bizneseve që e përshkruajnë veten si "të suksesshme" e matin në mënyrë aktive kënaqësinë e klientit.

Fillo tani

100% e kompanive në listën "Fortune 500" mbështeten te "SurveyMonkey" për "People Powered Data"