This survey is currently closed. Please contact the author of this survey for further assistance.
Dëshiron të krijosh anketat e tua?
Merr opinione nga klientët, punonjësit, klientët e mundshëm dhe të tjerë. Përdor njohuritë e tua për të marrë vendime më të mira të bazuar në të dhëna.
Duke klikuar "Krijo llogari falas" ose Facebook apo Google, ju pranoni Kushtet e përdorimit dhe Njoftimin e privatësisë. Ju pranoni gjithashtu të merrni nëpërmjet emailit informacione dhe oferta në lidhje me shërbimet tona. Marrjen e këtyre emaileve mund ta çaktivizoni në çdo kohë në faqen "Llogaria ime".

A i mungojnë kompanisë tënde përfitimet kryesore?

Njerëzit i duan përfitimet e nxjerra nga puna. Dërgo një anketë për të zbuluar nëse po iu ofron punonjësve dhe kandidatëve potencialë stimujt që dëshirojnë.

Çoje biznesin tënd në nivelin tjetër

Përfito qasje në zgjidhje të jashtëzakonshme që të ndihmojnë të grumbullosh shpejt komente nga klientët, klientët potencialë dhe punonjësit.

95% e listës së "Fortune 500" mbështeten në "SurveyMonkey" për të dhëna të ofruara nga njerëz