Prijave za konferenciju "Nove tehnologije u obrazovanju 2016" su zatvorene. Svi prijavljeni će email potvrdu o ishodu svoje prijave dobiti najkasnije 17. februara. Ukoliko niste stigli da se prijavite i dalje možete prisustvovati događaju pošto ćemo svim posetiocima omogućiti registraciju na licu mesta tokom oba dana konferencije sa početkom u 7.30.
Želite li da pravite svoje ankete?
Prikupljajte mišljenja od klijenata, zaposlenih, potencijalnih klijenata i ostalih. Na osnovu stečenih uvida možete da donosite bolje odluke zasnovane na podacima.
Klikom na „Otvorite besplatan nalog“ ili na Facebook ili Google, pristajete na Uslove korišćenja i Politiku privatnosti. Pristajete i na prijem informacija i ponuda u vezi sa našim uslugama putem e-poruka. Te e-poruke možete da onemogućite bilo kad na stranici Moj nalog.

Da li vaše preduzeće pruža zaposlenima ključne pogodnosti?

Ljudi vole kada im radno mesto pruža neke pogodnosti. Pošaljite anketu da biste saznali da li pružate pogodnosti koje zaposleni i potencijalni kandidati žele.

Unapredite svoje preduzeće

Počnite da koristite moćna rešenja koja vam pomažu da brzo prikupljate povratne informacije od klijenata, potencijalnih klijenata i zaposlenih.

95% kompanija sa liste Fortune 500 se oslanja na SurveyMonkey za dobijanje podataka od ljudi