The European Skills Survey on Sport Volunteering is now closed. We thank you for your interest and feel free to contact the leader of the survey by email (eosesec@eose.org) if you have any comments or want to share any good practice. Best regards, V4V Survey Management eosesec@eose.org
Szeretne saját felméréseket létrehozni?
Gyűjtse össze az ügyfelek, az alkalmazottak, a potenciális ügyfelek és mások véleményeit. Használja ezeket az ismereteket a jobb, adatközpontú döntések meghozatalához.
Ha az „Ingyenes fiók létrehozása”, a Facebook vagy a Google gombra kattint, elfogadja a Használati feltételeket és az Adatvédelmi szabályzatot. Ön beleegyezik abba is, hogy e-mailben megkapja a szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkat és ajánlatokat. Bármikor leiratkozhat ezekről az e-mailekről a Fiókom oldalon.

A vállalat nem rendelkezik juttatásokkal?

A munkavállalók imádják a munkahelyi juttatásokat. Küldjön egy felmérést, hogy megtudja, hogy megfelelő ösztönzőket biztosít-e a munkavállalóknak és a potenciális jelölteknek.

Emelje vállalkozását a következő szintre

Szerezzen hozzáférést olyan hatékony megoldásokhoz, amelyek segítségével gyorsan visszajelzést kaphat ügyfeleitől, leendő partnereitől és munkavállalóitól.

A Fortune 500 95%-a a SurveyMonkey-ra hagyatkozik az emberi adatok terén