Εισαγωγη


Question Title

1.
Γεια σου!

Είσαι μεταξύ 13ων και 18 χρονών; Αν ναι, θα θέλαμε να σου κάνουμε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις εμπειρίες σου στο διαδίκτυο. 

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα SELMA εργαζόμαστε για να βοηθήσουμε να γίνει το διαδίκτυο ένας χώρος καλύτερος και ασφαλέστερος για όλους, όπου η αλληλεπίδραση των ανθρώπων θα γίνεται με ανοχή και χωρίς διακρίσεις.

Στο ερωτηματολόγιο που έχεις στα χέρια σου δεν υπάρχουν σωστές ή λανθασμένες απαντήσεις. Το μόνο σημαντικό είναι να είσαι ειλικρινής στις απαντήσεις σου. Για να απαντήσεις στις ερωτήσεις, μπορείς να κλικάρεις μία ή περισσότερες επιλογές.

Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δε θα χρειαστείς πάνω από 20 λεπτά και είναι ΑΝΩΝΥΜΟ, που σημαίνει ότι μας είναι αδύνατον να αναγνωρίσουμε ποιος είσαι μέσα από τις απαντήσεις σου.

Ας ξεκινήσουμε!


Ενημέρωση: Συμπλήρωσε το παρόν ερωτηματολόγιο μόνο στην περίπτωση που είσαι από 13ων έως 18 χρονών. Εάν είσαι κάτω από 13 ή πάνω από 18 παρακαλούμε μην το συμπληρώσεις, παρόλο που εκτιμούμε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον σου για το θέμα. Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για ερευνητικούς σκοπούς στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SELMA.

Η συμμετοχή σου στο ερωτηματολόγιο είναι εθελοντική και δεν προβλέπεται κανενός είδους αμοιβή με τη συμπλήρωσή του. Αν δεν είσαι βέβαιος/η ότι επιθυμείς να συμμετέχεις, παρακαλούμε συζήτησε  το με κάποιον από τους γονείς, τους κηδεμόνες ή τους καθηγητές σου.

T