Bevezető

A vizsgálat célja, hogy jobban megismerje a Parkinson-kórban szenvedő betegek ismereteit és percepcióját a kezelési lehetőségekről, amelyek hozzáférhetőek a számukra. Célunk a továbbiakban, hogy megértsük a Parkinson-kórban szenvedő betegek megfelelő időben és részletességgel kapnak-e információkat a különböző kezelési lehetőségekről az egészségügyi személyzettől.

A jelen vizsgálat a Parkinson-kórban szenvedő betegeket és a gondozóikat kívánja megszólítani, korra, a diagnózis felállításának időpontjára vagy a betegség előrehaladtára való tekintet nélkül.

Az adatgyűjtési projectet a Britannia Gyógyszergyár támogatja és a kifejlesztésében is partnerként közreműködött.

Amennyiben új mellékhatást tapasztal a Parkinson-kór kezelésére kapott gyógyszereivel kapcsolatban, kérjük jelentse azokat. A mellékhatás bejelentő letölthető az OGYÉI honlapjáról (https://www.ogyei.gov.hu/betegeklakossag) vagy az alábbi linkről: https:\\yellowcard.mhra.gov.uk vagy az MHRA Yellow Card alkalmazás letölthető a Google Play vagy az Apple App Store-ból, illetve jelentheti a kezelőorvosának vagy ügyfélszolgálatunk telefonszámán: +36 1 800 9745, illetve az alábbi e-mail címen: pharmacovigilance@stada.hu.
 
4% of survey complete.

T