Ediția VIII

Bine ați venit!

Ne bucurăm să vă avem alături în echipa noastră! Fie ca vă alăturați pentru prima dată Programului, fie că reînnoiți colaborarea, noi vă felicităm că ați acceptat provocarea noastră.

ecOprovocarea reprezintă șansa elevilor dvs. de a se dezvolta personal și profesional, de a face parte dintr-o echipă de inițiativă, contribuind la protecția mediului. ViitorPlus, organizatorul Programului ecOprovocarea împreună cu partenerii săi, cred într-o lume lăsată cu demnitate generațiilor următoare. Putem ajunge acolo numai prin dezvoltarea unei generații de tineri cu grijă față de natură, dornici și capabili să rezolve probleme de mediu din comunitățile lor.

ecOprovocarea este locul acelor oameni pasionați de protejarea mediului, care doresc să insufle această pasiune elevilor.  Acum, că ați acceptat eco-provocarea, ViitorPlus își dorește să fie un suport real pentru dvs.  în planurile echipei  de concurs. Nu ezitați să ne solicitați detalii, lămuriri și să ne comunicați propunerile și recomndările dvs.

Mult succes!

* 1. Vă rugăm să completați datele dvs. de contact.

* 2. În ce județ se află liceul în care predați?

* 3. În ce oraș se află liceul în care predați?

* 4. Cum se numește liceul la care predați?

* 5. Ce materie predați?

* 6. Vă rugăm să bifați dacă aveți experiență în umătoarele tipuri de activități:

* 7. Participați la acest Program:

* 8. Va rugăm să precizati motivul pentru care ați ales să desfășurați, împreună cu elevii, activități de voluntariat pentru   mediu.

* 10. Vă rugăm să completați numele elevilor care vor face parte din echipa pe care o coordonați (obligatoriu min 4 elevi/echipa). Puteți completa numele mai multor elevi în ultima casuță, dacă în echipa dvs. sunt mai mult de 4 elevi.

* 11. De unde ați aflat de Programul ecOprovocarea?

* 12. Sunt de acord ca numele meu, numele liceului pe care îl reprezint și orașul în care este localizat liceul să fie făcute publice în paginile "Clasament Concurs" și "Echipe Concurs" ale site-ului ecoprovocarea.ro.

* 13. Vă rugăm să confirmați faptul că tot ce ați completat în formular este real.

* 14. Vă rugăm să confirmați faptul că ați citit "Regulamentul Concursului Național ecOprovocarea".

* 15. Vă rugăm să confirmați faptul că ați citit secțiunea "Termeni și condiții" a website-ului www.ecoprovocarea.ro.

ATENȚIE! Echipele înscrise vor apărea pe site-ul www.ecoprovocarea.ro NUMAI DUPĂ trimiterea adeverintei care atestă calitatea de cadru didactic/elev al liceului inscris in concurs. Vă rugăm să incarcati 1 singur formular!
Mult succes!

T