1. Dobro došli!

Question Title

Slika
Dobro došli u Centrifugu 2019!

Centrifuga je program donacija Erste Banke, koji je namenjen lokalnim formalnim i neformalnim grupama koje žele da razviju sopstvene projekte iz oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja za dugoročni doprinos zajednici. Ukoliko vaše ideje ne spadaju u jednu od ove tri oblasti, pozivamo vas da nastavite da pratite platformu Superste.net za informacije o drugim konkursima.

Preporučujemo vam da pre popunjavanja ovog upitnika posetite platformu Superste.net na kojoj se nalaze priče o raniijim dobitnicima i uspešnim projektima, kao i saveti za razradu projektnih ideja.

Program se od 2018. godine sprovodi u saradnji sa Trag fondacijom. Ukoliko imate neko pitanje, sugestiju ili možda neki tehnički problem, slobodno nam pišite na e-mail adrese: superste@tragfondacija.org i superste@erstebank.rs

Prijave se prihvataju isključivo u onlajn formi. Rok za slanje prijava na konkurs je: nedelja, 26. maj do ponoći. 


Želimo vam puno sreće i kreativnih ideja! :)

Vaš,
Superste tim

Podaci se prikupljaju elektronski popunjavanjem zvaničnog formulara preko veb portala www.superste.net a kroz platformu Survey Monkey. Platforma Survey Monkey u skladu sa međunarodnim pravilnicima i licencama štiti podatke koji se obrađuju putem popunjavanja upitnika i zaštićeni su kroz sertifikate: McAfee SECURE, TrustArc i Better Business Bureau.
 
9% of survey complete.

T