Obavještenje o privatnosti podataka 
 
British Council će prikupljati i čuvati informacije o ličnosti o svim učesnicima programa. British Council će koristiti ove podatke o ličnosti u sljedeće svrhe:
  • za upravljanje odnosima između učesnika i British Council-a;
  • za komunikaciju s učesnicima u cilju davanja odgovora na njihove upite.
Video materijal koji učesnici pošalju bit će korišten isključivo u svrhu analize sadržaja i neće biti distribuiran niti korišten u bilo koje druge svrhe.
 
British Council primjenjuje Zakon o zaštiti podataka Velike Britanije iz 2018. godine i zakone drugih zemalja koji ispunjavaju međunarodno prihvaćene standarde. Učesnici na takmičenju mogu ostvariti svoja prava u vezi sa svojim ličnim podacima koje posjeduje British Council, tražiti od nas da ispravimo bilo kakve netačne podatke u tim informacijama ili povući svoju saglasnost za obradu podataka o ličnosti putem sekcije o privatnosti na našoj web stranici ili tako da kontaktiraju lokalni ured British Council-a.

Ukoliko ste zabrinuti o tome kako smo iskoristili vaše lične informacije, također imate pravo da podnesete žalbu regulatornom tijelu koje je nadležno za zaštitu podataka o ličnosti. Vaše informacije se čuvaju sedam godina od trenutka kada su dobijene.

Question Title

* 1. Ime i prezime:

Question Title

* 2. E-mail

Question Title

* 3. Spol:

Question Title

* 4. Godine starosti:

Question Title

* 5. Status:

Question Title

* 6. Mjesto stanovanja:

Question Title

* 7. Da li ste član neke organizacije/mreže/pokreta?

Question Title

* 8. Jeste li predstavnik ili radite s pripadnicima manjinskih zajednica ili neke od marginaliziranih grupa (mladi iz ruralnih područja, mladi koji nisu zaposleni i ne nalaze se u nekom od programa obuke ili obrazovanja, pripadnici različitih etničkih ili vjerskih zajednica, LGBTI populacije, mladi s invaliditetom itd.)?

Question Title

* 9. Znanje engleskog:

Question Title

* 10. Da li želite da odgovorite na pitanja:

T