Poštovani i poštovane,

pred vama je obrazac prijavnice za edukaciju za članove vijeća učenika i stručne suradnike/ice "Dijalog Europske unije s mladima u srednjim školama“.

Ovaj trening sudionicima će pružiti priliku da steknu znanja o procesu Dijalogu EU-a s mladima, kako se provodi u Hrvatskoj i EU te kako provesti aktivnosti Dijaloga uz predloženu metodologiju 7. ciklusa Dijaloga. Uz to, sudionici će promišljati o mogućnostima svoje škole te vijeća učenika za provođenje Dijaloga te korištenje metoda istog u svrhu efikasnijeg uključivanja mladih u lokalne procese u svojim zajednicama. Kroz trening saznat ćete koji su učinci Dijaloga na politike od važnosti za mlade te osvijestiti važnost zagovaranja za implementaciju preporuka Dijaloga na lokalnim razinama. S drugim sudionicima imat ćete priliku razmijeniti iskustva te se upoznati s praksama i načinima rada vijeća učenika drugih škola.  Uz to, informirat ćemo vas o mogućnostima provedba i financiranja projekata dijaloga s mladima kroz program Erasmus+ na lokalnim razinama i u lokalnim zajednicama.

Trening je namijenjen za zainteresirane nastavnike i stručne suradnike srednjih škola iz cijele Hrvatske, a koji rade s vijećem učenika da se prijave zajedno s predstavnikom vijeća učenika iz njihove škole. Ako se želite prijaviti za sudjelovanje na treningu, molimo da precizno i s točnim podacima ispunite sljedeću prijavnicu. Tako će vaš boravak na treningu proći ugodnije, a nama će naš posao biti užitak :)

Prijaviti se možete zaključno s ponedjeljkom, 16. rujna u 24:00. Kriteriji selekcije će biti: iskazani interes kandidata i savjeta za uključivanje u dijalog s mladima te rodna i geografska uravnoteženost grupe. Na trening ćemo primiti najviše 11 škola (22 sudionika). Organizatori snose troškove putovanja javnim prijevozom te hrane i smještaja za vrijeme kompletnog trajanja programa.

Dodatne informacije, zajedno s detaljnim programom i logističkim informacijama bit će dostavljene odabranim kandidatima 18. rujna 2019. godine. Za sva pitanja u međuvremenu obratite se Petri Jakovini na: pjakovina@mmh.hr i/ili 099/264 34 32.

Trening organizira Nacionalna radna skupina za provedbu Dijaloga EU-a s mladima, a financiran je sredstvima programa Erasmus + te Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Veselimo se vašoj prijavi!


*Stupanjem na snagu nove Strategije EU-a za mlade 2019-2027. strukturirani dijalog preimenovan je te revidiran unutar Priloga 1 te je novi naziv procesa Dijalog Europske unije s mladima.

Question Title

* 1. Ime i prezime – predstavnik/ica školskog osoblja

Question Title

* 2. Datum rođenja

Question Title

* 3. OIB

Question Title

* 4. Adresa (na osobnoj iskaznici)

Question Title

* 5. E-mail adresa

Question Title

* 6. Kontakt broj

Question Title

* 7. Ime i prezime - predstavnik/ica vijeća učenika

Question Title

* 8. Datum rođenja

Question Title

* 9. OIB

Question Title

* 10. Adresa (na osobnoj iskaznici)

Question Title

* 11. Srednja škola

Question Title

* 12. U kojoj ste mjeri upoznati s procesom Dijaloga EU-a s mladima (prijašnjeg strukturiranog dijaloga)?

0 50 100
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 13. Koja je vaša motivacija za prijavu na ovu edukaciju?

Question Title

* 14. Koja su vaša očekivanja od ove edukacije?

Question Title

* 15. Treba li vam refundirati troškova prijevoza? (u mogućnosti smo pokriti troškove javnog prijevoza)

Question Title

* 16. Ako vam treba povrat putnog troška, navedite kada i kako dolazite i odlazite.

Question Title

* 17. Prije slanja vaše prijave, upoznajte se s našom 'Politikom privatnosti’. Istu možete pročitati na http://mmh.hr/hr/info/politika-privatnosti

0 of 17 answered
 

T