Alarmele false reprezintă 45% din toate incidentele la care participăm. Majoritatea acestora sunt rezultatul alarmelor automate de incendiu.

99% dintre aceste incidente automate de alarmă de incendiu nu necesită nicio acțiune din partea Serviciului. Aceste alarme nu sunt cauzate de incendii.

Schimbarea modului în care serviciul răspunde la aceste tipuri de incidente ar putea oferi beneficii semnificative comunităților și pompierilor. Participarea la apelurile de alarmă falsă creează întreruperi semnificative pentru alte activități cu risc mai critic.

Modificările noastre propuse nu oferă economii monetare. Accentul se pune exclusiv pe reducerea riscului prin reducerea la minimum a perturbării activităților cheie. Dorim să petrecem mai mult timp activităților precum vizitele de siguranță împotriva incendiilor la cei mai vulnerabili rezidenți ai noștri, antrenamente și exerciții și vizitarea clădirilor cu risc ridicat.

Vom continua să trimitem mașini de pompieri la alarme la clădirile cu risc mai mare, unde doarme oricine, cum ar fi hoteluri, spitale, case de îngrijire, case și apartamente, în orice moment.

Vom trimite întotdeauna o mașină de pompieri la apelurile 999, la incendii confirmate și la notificări automate de alarmă de incendiu de la casele rezidențiale.

Royal Berkshire Fire and Rescue Service nu are obligația legală de a răspunde la alarmele automate de incendiu în scopul de a stabili dacă există un incendiu.

Prin urmare, vă cerem să luați în considerare trei opțiuni. Vă rugăm să vă asigurați că sunteți familiarizat cu opțiunile înainte de a completa sondajul nostru. Vă recomandăm insistent să citiți documentul complet de consultare privind alarma automată de incendiu înainte de a răspunde la această consultare. Acesta este disponibil pe site-ul RBFRS.

Puteți găsi informații suplimentare despre modul în care vom folosi orice informații personale pe care ni le furnizați în Notificarea noastră de confidențialitate


Question Title

* 1. Vă rugăm să selectați opțiunea care vă descrie cel mai bine

T