Гражданска културна седмица 2018

Работилницата с професионалния илюстратор Велина Мавродинова ще се проведе на 18 април (сряда) от 18:30 часа до 20:30 часа в пространството на A hub (гр. София, ул. „Христо Белчев“ № 3, партер).

Велина Мавродинова е графичен дизайнер, илюстратор, съосновател и творчески директор на студио "Ентусиазъм".

Събитието е подходящо за професионалисти с опит, както и за учащи в специалностите на визуалните изкуства.

Вход свободен.  
                     
Срокът за регистрация е до 15 април 2018 г. (неделя), включително.

* 1. Имена на участник

* 2. Електронен адрес

* 3. Декларирам, че с попълване на настоящата регистрационна форма доброволно предоставям посочените си лични данни на Български център за нестопанско право (БЦНП).

* 4. Декларирам съгласието си Български център за нестопанско право (БЦНП) да използва и да обработва предоставените от мен лични данни в настоящата регистрационна форма с цел получаване по електронен път на потвърждение за участието ми в работилницата "Форма и послания през визуалните изкуства", както за получаване на всякаква друга допълнителна и актуална информация, свързана с Гражданската културна седмица 2018.

Благодарим Ви за интереса! Очакваме Ви с нетърпение :)


Работилницата се реализира в рамките на проекта „ГРАЖДАНСКИ БУДИЛНИК – правата през погледа на изкуството“, изпълняван от Български център за нестопанско право в партньорство с международната платформа за социално ангажирано изкуство Fine Acts. Проектът се финансира от Програма „Култура” на Столична община за 2018 г.

T