Det er blevet tid til at uddele Børn i byen Prisen til dem, der gør det allerbedst for børnefamilier i København og Aarhus.

Forud for afstemningen skal vi have nomineret en række steder, personer, mærker og forretninger, og der har vi brug for dig. Du kan nemlig være med til at afgøre, hvem de nominerede skal være. Alle personer/virksomheder kan indstilles til nomineringen i de 17 kategorier.

Bemærk at der en særlig kategori for smilets by nemlig ”Årets bedste i Aarhus” - den ligger nederst i spørgeskemaet (du behøver ikke svare på alle spørgsmål, hvis du fx kun vil stemme på dine Aarhus favoritter)

Du kan nominere så mange du vil i hver kategori - bare sørg for at sætte komma imellem hver af dem! 

Samtidig deltager du i lodtrækningen om: 

Gavekort til Lirum Larum Leg på 500 kr. ★ Entré til Gomonkey for 4 personer ★ Krokodillestylter fra bObles ★ Turbånd til Bakken for 2 personer ★ Angulus gavekort til et par sko ★ Entre til Airtrix for 2 personer  ★ Gavekort til Amagercentret på 500 kr. ★ Gavekort til Lucky lips på 500 kr. ★ Entré til LEGO House for 4 personer ★ Little House standardmedlemskab ★ Zoo-kort til 1 voksen og 1 barn ★ Overnatning og entré til Sommerland Sjælland
 


Spørgeskemaet kan udfyldes til og med den 25. juni. Vinderne af konkurrencen offentliggøres på bornibyen.dk og i appen - og får direkte besked i uge 26.

De nominerede offentliggøres den 22. august, og afstemningen sættes i gang.

Vi glæder os til at høre om dine personlige favoritter!

OBS: Du kan kun udfylde skemaet én gang. Stemmer afgivet med en falsk e-mail tæller ikke med.

KH Børn i byen

T