L’Obra Social “la Caixa” i l’Observatori del Tercer Sector es complauen a convidar-vos al cicle de debats “Canvi d’època al tercer sector”, que té l’objectiu de posar a l’agenda de les entitats no lucratives com afrontar el moment de transformació radical que viu el tercer sector.

El cicle tindrà lloc durant cinc dilluns entre novembre de 2013 i gener de 2014, al Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”.

Aquest cicle s’emmarca dins de la programació del Palau Macaya, com a nova seu pel diàleg i la reflexió, amb l’objectiu de pensar quina societat de futur volem. En un moment de canvi com l’actual, toca repensar estratègicament les entitats i la seva sostenibilitat sòcio-econòmica. A través de les sessions que composen el cicle, es reflexionarà sobre com afrontar-ho, i s’oferiran pautes i experiències de canvi organitzatiu.

Lloc: Palau Macaya (Sala d’actes) – Passeig de Sant Joan, 108 (Barcelona)

Question Title

Nom i cognoms

Question Title

Adreça electrònica

Question Title

Telèfon

Question Title

Codi postal

Es comptarà amb la participació de:

Víctor Viñuales, Fernando Fantova, Pau Vidal, Oriol Alsina, Víctor Bayarri, Ana Villa...

Question Title

Actes als que volen assistir:

Les vostres dades personals seran incorporades al fitxer de titularitat de l’Obra Social “la Caixa”, per mantenir-vos informats sobre noves jornades. Us informem del vostre dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació d'aquestes dades. (Llei Orgànica 15/1999 de Desembre).

T