Praktisk informasjon om undersøkelsen

Denne undersøkelsen er for deg som er ung og har en funksjonsnedsettelse eller kronisk sykdom. Du vil få spørsmål om dine erfaringer fra helsevesenet knyttet til psykisk helse.

Når vi snakker om psykisk helse sikter vi i denne undersøkelsen til dine tanker og følelser, og hvordan du har det i hverdagen. Det er viktig at du svarer så ærlig som mulig på spørsmålene.

Du må være mellom 16 og 35 år for å delta. Det tar rundt 20 til 25 minutter å svare på undersøkelsen. Send gjerne spørreundersøkelsen videre til andre.

Svarene dine vil bli brukt i en animasjonsfilm og en plakat om psykisk og somatisk helse, som lanseres i 2020. Filmen vil bli delt på sosiale medier og plakaten vil bli distribuert til norske sykehus.

Personopplysninger
Undersøkelsen er helt anonym. Det er ikke mulig for oss, SurveyMonkey eller andre å se hvem du er. Alle svar på spørreundersøkelsen vil bli slettet ved avslutning av prosjektet.

Ved å trykke OK og besvare spørreundersøkelsen samtykker du til at informasjonen du deler med oss i spørreundersøkelsen vi bli behandlet av prosjektleder, Anette Remme, og prosjektmedarbeider Sarah Sarpong som har signert taushetsplikt hos Unge funksjonshemmede. Dersom du har grunn til å tro at vi kan gjenkjenne dine personopplysninger eller erfaringene du forteller om, ber vi deg vurdere om du ønsker å delta i spørreundersøkelsen og hva du ønsker å svare på. Ingen spørsmål er obligatoriske og du kan når som helst hoppe videre til neste spørsmål.

Ta kontakt med prosjektleder Anette Remme om du har spørsmål.
E-post: anette@ungefunksjonshemmede.no
Telefon: 48177252
0 of 33 answered
 

T