Chestionar

Bună ziua. Vă mulțumesc pentru deschiderea acestui chestionar.

Numele meu este Anca Mihai și realizez o cercetare despre rețele de socializare în cadrul Interdiciplinary School of Doctoral Studies, Universitatea din București. Scopul meu este să aflu mai multe despre cum folosiți rețelele de socializare.

Completarea chestionarului presupune alegerea răspunsurilor celor mai potrivite pentru experiența fiecărei persoane care dorește să răspundă la întrebări; astfel, răspunsurile nu pot fi corecte sau greșite. Sunt apreciate și încurajate răspunsurile sincere.

Completarea durează aproximativ 20 de minute. Chestionarul se completează online. Participarea este voluntară și nu implică costuri financiare pentru respondent. Vor fi analizate doar răspunsurile complete, așa că vă mulțumesc anticipat pentru timpul petrecut răspunzând la toate întrebările.

Datele sunt folosite în scop științific pentru prezentarea analizelor. Analizele pot fi publicate sub formă de rapoarte de cercetare, capitole de carte, carte, articole științifice, prezentări la conferințe științifice sau postări pe site-ul personal fără a fi posibilă identificarea respondenților.

Informațiile oferite vor fi anonimizate înainte de analizarea lor sociologică, astfel încât identificarea respondentului să fie improbabilă. Numele nu este solicitat. Adresa de e-mail poate fi scrisă la final de persoanele care doresc să fie contactate pentru a discuta mai mult, online, într-un grup restrâns. Adresele de e-mail nu vor face parte din analizarea datelor. Acordul de participare la cercetare implică acordul privind colectarea și stocarea datelor personale în acord cu Regulamentul General de Protecția Datelor: https://www.dataprotection.ro/?page=noua%20_pagina_regulamentul_GDPR.

Orice neclaritate sau solicitare de informații suplimentare, comentarii sau recomandări pot fi trimise la adresa anca.mihai@unibuc.ro.

Question Title

* 1. Sunteți de acord să participați la această cercetare? Doar persoanele care aleg varianta de răspuns 2. DA vor putea răspunde la întrebări.

0 of 36 answered
 

T