Inleiding

Vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding geven of vrouwen met een kinderwens, hebben informatie nodig over hun medicijngebruik.
Om in de toekomst betere informatie en hulpmiddelen voor vrouwen te kunnen ontwikkelen, vragen wij om uw medewerking. Het doel van dit onderzoek is om te weten te komen wat voor soort informatie vrouwen nodig hebben en hoe u en andere vrouwen die informatie het liefst ontvangen.

Dit onderzoek maakt deel uit van ConcePTION, een onderzoeksproject dat wordt gefinancierd door het Innovative Medicines Initiative (IMI). Deze enquête wordt geleid door The Synergist in opdracht van de andere leden van het IMI ConcePTION-project (die optreden als gezamenlijke verantwoordelijken voor de verwerking van de gegevens en die hier worden opgesomd). Wij verzamelen uw persoonlijke gegevens alleen als u expliciet toestemming geeft voor de verwerking van uw gegevens voor het ConcePTION-project. En u geeft toestemming dat de gegevens die uit deze enquête worden gebruikt in publicaties van ConcePTION over dit onderwerp. Als u meer wilt weten over de manier waarop wij gegevens verwerken, lees dan onze mededeling over gegevensbescherming.

Uw deelname is belangrijk om ons te helpen betere informatie en handvatten te ontwikkelen voor vrouwen zoals u in de toekomst. Om ons onderzoek voort te zetten, vragen we uw e-mailadres om u eventueel uit te nodigen voor verdere studies of enquêtes, maar dit is volledig vrijwillig.

Vragen die gemarkeerd zijn met een * moeten worden beantwoord.

Question Title

* 1. Ik ga er uitdrukkelijk mee akkoord dat de leden van ConcePTION de gezondheidsgegevens die ik voor dit project zal verstrekken, verwerken.

0 of 38 answered
 

T