Introducere

Femeile care sunt însărcinate și alăptează sau planifică o sarcină au nevoie de informații despre medicamentele pe care le iau sau intenționează să le ia. Vrem să aflăm care sunt nevoile și preferințele profesioniștilor din domeniul sănătății referitor la astfel de informații, cu scopul de a dezvolta materiale și instrumente mai bune pentru dvs. în viitor. 

Acest sondaj este parte a ConcePTION, un proiect finanțat de Innovative Medicines Initiative (IMI). Unul dintre obiective este de a dezvolta o „bancă de cunoștințe” sau o bază de date la nivel european care să conțină informații despre consumul de medicamente în timpul sarcinii și alăptării. Scopul final este de a oferi atât profesioniștilor din domeniul sănătății, cât și publicului larg, o resursă de informare cu acces deschis, elaborată de experți în farmacovigilență pe perioada sarcinii și lactației. Banca de cunoștințe va oferi informații sigure actualizate și bazate pe dovezi fiabile și exacte pentru femeile care utilizează medicamente în timpul sarcinii sau alăptării. Pentru a face banca de cunoștințe cât mai utilă, vă rugăm să răspundeți la următoarele întrebări. 

Acest sondaj este condus de The Synergist în numele celorlalți membri ai proiectului IMI ConcePTION (care acționează ca operatori de date personale și sunt listați aici). Prin completarea acestui sondaj sunteți de acord ca proiectul ConcePTION să folosească informațiile rezultate din acest sondaj în publicațiile ConcePTION pe acest subiect. Dacă doriți să aflați mai multe despre modul în care prelucrăm datele, vă rugăm să consultați Informarea noastră privind Protecția Datelor. 

Participarea dvs. este importantă și ne ajută să dezvoltăm materiale și instrumente mai bune pentru femei și profesioniștilor din domeniul sănătății în viitor. Pentru a continua cercetarea noastră, vă solicităm adresa dvs. de e-mail pentru a vă putea invita eventual la studii sau sondaje viitoare, însă acest lucru este complet opțional. 

Întrebările marcate cu * sunt obligatorii.
0 of 29 answered
 

T