Ca parte a procesului de pregătire a Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană (SIDU) 2021-2030 pentru Zona Metropolitană Cluj, dorim să vă rugăm să contribuiți la identificarea priorităților pentru Cluj pe termen mediu.

În acest sens, au fost realizate două chestionare, disponibile până pe 30 aprilie 2021:

          1. Prezentul chestionar, ce include un set de proiecte concrete și necesită un efort de timp mai mare. Pentru ultimul set de proiecte (cu 116 propuneri), puteți să vă limitați la o listă cu 10, 15 sau 20 proiecte preferate, iar acest tutorial video vă arată cum puteți efectua această selecție: https://youtu.be/7PFV_Ns_tDU.

          2. Un chestionar ce include obiectivele și prioritățile majore incluse în SIDU 2021-2030, ce poate fi accesat aici: https://www.surveymonkey.com/r/ClujObiective.

Contribuția dumneavoastră este esențială pentru colectarea a cât mai multor propuneri de dezvoltare de la nivel local.

Dacă nu veți regăsi proiectul preferat în această listă, vă rugăm mult să ne trimiteți propunerile dumneavoastră la sidu2030cluj@gmail.com până pe 30 aprilie 2021.

Question Title

* 1. Proiecte care cad în sarcina autorităților centrale.

Vă rugăm să ordonați în funcție de importanță proiectele de mai jos (unde 1 reprezintă cel mai important proiect, iar 7 cel mai puțin important proiect).

Question Title

* 2. Proiecte care cad în sarcina autorităților județene sau a companiei de apă.

Vă rugăm să ordonați în funcție de importanță proiectele de mai jos (unde 1 reprezintă cel mai important proiect, iar 16 cel mai puțin important proiect).

Question Title

* 3. Proiecte de interes metropolitan, ce vor fi implementate în parteneriat între autoritățile locale.

Vă rugăm să ordonați în funcție de importanță proiectele de mai jos (unde 1 reprezintă cel mai important proiect, iar 13 cel mai puțin important proiect).

Question Title

* 4. Proiecte de interes municipal, care cad în sarcina Primăriei Cluj-Napoca.

Lista de mai jos cuprinde 116 proiecte. Dintre acestea, vă rugăm să prioritizați 15 proiecte în ordinea importanței (unde 1 reprezintă cel mai important proiect). După ierarhizarea primelor 15 proiecte ca importanță, trăgând în sus sau în jos de unul din proiectele rămase, lista se va completa automat până la 116. Pentru ordonare, vă rugăm să urmați pașii din acest scurt tutorial video: https://youtu.be/7PFV_Ns_tDU.