Acesta este formularul de înscriere la Conferința Națională de Educație Socială, ediția a doua, care se va desfășura online în 28 și 29 mai 2021. Detalii despre conferință sunt disponibile la acest link: www.intercultural.ro/cnes-2021.

Important! Puteți reveni la completarea acestui formular oricând doriți, până la închiderea înscrierilor (22.05.21, ora 20) dacă îl accesați de pe același dispozitiv. De exemplu, puteți să vă înscrieți ca auditor și ulterior să decideți să propuneți o prezentare. Vor fi luate în considerare doar formularele care au elementele corespunzătoare tipului de participare completate integral în momentul închiderii înscrierilor.

Prin completarea acestui formular vă dați acordul ca datele dvs. de contact să fie utilizate de Institutul Intercultural Timișoara pentru a vă informa cu privire la lucrările Conferinței Naționale de Educație Socială – ediția a doua 2021. Datele dvs. de contact nu vor fi făcute publice.

Question Title

* 1. Vă rugăm să bifați toate situațiile care sunt adevărate pentru dvs.:

Question Title

* 2. Nume:

Question Title

* 3. Prenume:

Question Title

* 4. Adresa de e-mail:

Question Title

* 5. Județ:

Question Title

* 6. Localitate:

Question Title

* 7. Numele școlii/școlilor în care predați / Numele organizației sau instituției în care vă desfășurați activitatea:

Question Title

* 8. Am cont pe platforma www.prof.cetateanul.intercultural.ro (crearea contului este gratuită, dacă nu aveți cont pe platformă, îl puteți face acum, durează două minute)

Question Title

* 9. Doresc să prezint în cadrul conferinței experiența de lucru cu elevii pentru realizarea unui proiect prin metoda Proiect: Cetățeanul.

T