U okviru festivala, u Filmskoj galeriji u foajeu Dvorane Kulturnog centra Beograda biće otvorena izložba TREJNSPOTING: Pa šta ste radili... ovih 20 godina? Naziv izložbe je inspirisan replikom koja otvara nastavak filma, pri susretu glavnih junaka koji se u međuvremenu nisu videli. Izložba preispituje fenomen čuvenog filma, kao i njegov uticaj na publiku u Srbiji.

Pozivamo vas da budete deo izložbe. Snimite se mobilnim telefonom kako odgovarate na pitanja:

1. Gde i sa kim ste gledali prvi „Trejnspoting“?
2. Šta za vas znači „Trejnspoting“?
3. Pa šta ste radili... ovih 20 godina?

Video klipovi treba da traju do jedan minut.  Pošaljite svoj video popunjavanjem formulara na dnu ove stranice.

Na osnovu izbora autora izložbe Maje Medić i Stefana Arsenijevića, najzanimljiviji video klipovi biće prikazani na izložbi, a njihovi autori će biti gosti na otvaranju Festivala novog britanskog filma PlayUK i premijeri filma „T2 Trejnspoting“ u Dvorani Kulturnog centra Beograda.

Izložbu organizuju British Council i Kulturni centar Beograda, a sadržaće originalne fotografije iz oba filma, kao i memorabilije vezane za film.
POŠALJITE SVOJ VIDEO
Vaši podaci

Question Title

Ime:

Question Title

Prezime:

Question Title

Email:

Question Title

Mobilni telefon:

Postavite svoj video

Question Title

Link za preuzimanje Vašeg videa
Da biste generisali link sa koga ćemo moći da preuzmemo video, možete koristiti WeTransfer, Sendspace ili bilo koju drugu internet platformu za slanje velikih fajlova. Ako imate tehničkih problema, obratite nam se za pomoć na info@britishcouncil.rs

Question Title

Kao jedan od organizatora Festivala novog britanskog filma „PlayUK" i izložbe „TRAINSPOTTING: Pa šta ste radili... ovih 20 godina?", British Council prikuplja Vaše podatke kako bi bio u mogućnosti da izvrši sve poslove koji su neophodni za obradu Vašeg zahteva da snimak koji prilažete uz prijavu bude uključen u program navedene izložbe i kako bi mogao da Vas kontaktira i obavesti o stanju Vašeg zahteva. Popunjavanjem ovog formulara i klikom na dugme "Pošalji" prosleđujete British Council-u svoj video i garantujete da on ni na koji način ne vređa prava intelektualne svojine trećih lica. Takođe, popunjavanjem ovog formulara i klikom na dugme "Pošalji" ustupate British Council-u i drugim organizatorima izložbe pravo na korišćenje pomenutog videa u izložbi „TRAINSPOTTING: Pa šta ste radili... ovih 20 godina?" u integralnom ili izmenjenom obliku, bez ikakve finansijske ili nadoknade bilo koje druge vrste. Po Zakonu o zaštiti podataka Velike Britanije, imate pravo da tražite kopiju informacija koje imamo o Vama, za šta Vam može biti naplaćena nadoknada, kao i da zahtevate da ispravimo greške u tim informacijama. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, možete kontaktirati kancelariju British Council-a u Beogradu ili pogledati naš sajt o zaštiti podataka.

T