1. USUARIS DEL SERVEI D’INFORMACIÓ JUVENIL

Hola!

Aquest qüestionari és per a TU – jove de 15 a 29 anys. Intentem saber si has utilitzat alguna vegada el Centre d’Informació Juvenil o algun dels seus punts de servei complementaris. Tenim curiositat per saber què opines de l’ajuda I el suport proporcionats pels serveis d’informació juvenil.

A més, volem saber quina és la teua relació amb la informació, és a dir, quin tipus d’informació cerques normalment, quines fonts utilitzes, quins són les teues formes de presentació preferides, i amb quina facilitat pots accedir a aquestes fonts. Aquesta enquesta pretén comprendre com es relacionen amb la informació les persones joves perquè es puguen millorar els serveis d’informació.

Les teues respostes són voluntàries i tindran caràcter confidencial. Totes les respostes es compilaran i s’analitzaran en conjunt; no s’identificaran individualment. Els resultats s’usaran per a ajudar-nos a millorar els serveis d’informació juvenil per als joves. Respondre l’enquesta et portarà uns 15 minuts.

Si tens algun dubte, per favor contacta amb el centre d’informació juvenil més proper o escriu a l’equip de l’enquesta: survey@eryica.org.

Gràcies pel teu temps!

* 1. HAS UTILITZAT ALGUNA VEGADA SERVEIS D’INFORMACIÓ JUVENIL (Centres/punts d’informació juvenil, Centres de joventut, informació en línia, mitjans de comunicació social, etc.)?

T