Ky anketim është mbyllur.
Dëshiron të krijosh anketat e tua?
Merr opinione nga klientët, punonjësit, klientët e mundshëm dhe të tjerë. Përdor njohuritë e tua për të marrë vendime më të mira të bazuar në të dhëna.
Duke klikuar “KRIJO LLOGARI PA PAPAGESË” ose "Facebook" ose "Google", ti pranon Kushtet e përdorimit dhe Politikën e privatësisë. Gjithashtu, ti pranon të marrësh nëpërmjet emailit informacione dhe oferta në lidhje me për shërbimet tona. Mund t'i refuzosh këto emaile në çdo kohë në faqen "Llogaria ime".

A i mungojnë kompanisë tënde përfitimet kryesore?

Njerëzit i duan përfitimet e nxjerra nga puna. Dërgo një anketë për të zbuluar nëse po iu ofron punonjësve dhe kandidatëve potencialë stimujt që dëshirojnë.

Çoje biznesin tënd në nivelin tjetër

Përfito qasje në zgjidhje të jashtëzakonshme që të ndihmojnë të grumbullosh shpejt komente nga klientët, klientët potencialë dhe punonjësit.

95% e listës së "Fortune 500" mbështeten në "SurveyMonkey" për të dhëna të ofruara nga njerëz