Οι εγγραφές έχουν ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή. Η ανταπόκριση υπήρξε απροσδόκητα μεγάλη και οι θέσεις καλύφθηκαν πολύ γρήγορα. Εάν παρόλα αυτά επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, σημειώστε τα στοιχεία σας εδώ: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/PME Η προσέλευση έχει οριστεί: έως 5:15μμ - στις 5:20μμ θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους έχουν εγγραφεί υπεράριθμοι και σε όσους προσέλθουν χωρίς να έχουν κάνει προεγγραφή.
Θέλετε να δημιουργείτε τα δικά σας ερωτηματολόγια;
Συγκεντρώστε γνώμες από πελάτες, εργαζομένους, πιθανούς πελάτες και άλλους. Χρησιμοποιήστε την πληροφόρηση που θα λάβετε για να λαμβάνετε καλύτερες αποφάσεις, βάσει δεδομένων.
Κάνοντας κλικ στη "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ" ή στην επιλογή Facebook ή Google, αποδέχεστε τους Όρους χρήσης και την Πολιτική απορρήτου. Επίσης, συμφωνείτε να λαμβάνετε πληροφορίες και προσφορές σχετικές με τις υπηρεσίες μας μέσω email. Μπορείτε να δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε αυτά τα email ανά πάσα στιγμή, από τη σελίδα Ο λογαριασμός μου.

Λείπουν από την εταιρεία σας κάποια βασικά προνόμια;

Οι εργαζόμενοι αγαπούν τα προνόμιά τους. Στείλτε ένα ερωτηματολόγιο για να μάθετε αν προσφέρετε τα κίνητρα που επιθυμούν οι τωρινοί και οι υποψήφιοι εργαζόμενοί σας.

Προχωρήστε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο

Αποκτήστε πρόσβαση σε ισχυρές λύσεις που σας βοηθούν να συλλέγετε γρήγορα τη γνώμη των πελατών, των πιθανών πελατών και των εργαζομένων σας.

Το 95% των εταιρειών Fortune 500 βασίζεται στην SurveyMonkey για δεδομένα που προέρχονται από ανθρώπους