D Оваа анкета моментално е затворена.

Добивајте одговори со помош на анкети

Анкетирајте го целниот пазар

SurveyMonkey Audience има милиони луѓе подготвени да учествуваат во вашата анкета.

Дознајте повеќе

Сакате поголема моќ и повеќе корисници?

Користете ги нашите најмоќни функции и донесувајте попаметни одлуки со помош на SurveyMonkey Enterprise.

Дознајте повеќе

98 % од компаниите во Fortune 500 сметаат на SurveyMonkey кога станува збор за информации собрани од луѓето