Az IVSZ csatlakozott az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által életre hívott Digitális Összefogás programhoz, így a továbbiakban e program keretein belül folytatjuk a felajánlott megoldások, eszközök és szolgáltatások célba juttatását. A Digitális Összefogás által létrehozott, https://felajanlas.digitalisjoletprogram.hu/ gyűjtőoldalon érhető el minden, az ágazat szereplői által felajánlott megoldás, alkalmazás és szolgáltatás. Szeretnénk megköszönni minden tagcégnek, iparági szereplőnek, intézmények, szervezetnek, magánszemélynek azt segítséget, ami a felhívásunk nyomán felajánlottak. Több mint 50 vállalkozás mozdult meg ebben a rendkívüli helyzetben azért, hogy a tanárok, a diákok, az oktatási intézmények minél gyorsabban el tudják indítani a távolról, digitális eszközökkel, módszerekkel történő oktatást. A felajánlásokat közzétettük az IVSZ weboldalán.
Szeretne saját felméréseket létrehozni?
Gyűjtse össze az ügyfelek, az alkalmazottak, a potenciális ügyfelek és mások véleményeit. Használja ezeket az ismereteket a jobb, adatközpontú döntések meghozatalához.
Az „INGYENES FIÓK LÉTREHOZÁSA”, illetve a Facebook vagy Google lehetőségekre kattintással elfogadja a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot. Emellett elfogadja az e-mailes információkat és ajánlatokat a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Bármikor lemondhatja ezeket az e-maileket a Saját fiók oldalon.

A vállalat nem rendelkezik juttatásokkal?

A munkavállalók imádják a munkahelyi juttatásokat. Küldjön egy felmérést, hogy megtudja, hogy megfelelő ösztönzőket biztosít-e a munkavállalóknak és a potenciális jelölteknek.

Emelje vállalkozását a következő szintre

Szerezzen hozzáférést olyan hatékony megoldásokhoz, amelyek segítségével gyorsan visszajelzést kaphat ügyfeleitől, leendő partnereitől és munkavállalóitól.

A Fortune 500 95%-a a SurveyMonkey-ra hagyatkozik az emberi adatok terén