The European Skills Survey on Sport Volunteering is now closed. We thank you for your interest and feel free to contact the leader of the survey by email (eosesec@eose.org) if you have any comments or want to share any good practice. Best regards, V4V Survey Management eosesec@eose.org
Szeretne saját felméréseket létrehozni?
Gyűjtse össze az ügyfelek, az alkalmazottak, a potenciális ügyfelek és mások véleményeit. Használja ezeket az ismereteket a jobb, adatközpontú döntések meghozatalához.
Az „INGYENES FIÓK LÉTREHOZÁSA”, illetve a Facebook vagy Google lehetőségekre kattintással elfogadja a felhasználási feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot. Emellett elfogadja az e-mailes információkat és ajánlatokat a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Bármikor lemondhatja ezeket az e-maileket a Saját fiók oldalon.

A vállalat nem rendelkezik juttatásokkal?

A munkavállalók imádják a munkahelyi juttatásokat. Küldjön egy felmérést, hogy megtudja, hogy megfelelő ösztönzőket biztosít-e a munkavállalóknak és a potenciális jelölteknek.

Emelje vállalkozását a következő szintre

Szerezzen hozzáférést olyan hatékony megoldásokhoz, amelyek segítségével gyorsan visszajelzést kaphat ügyfeleitől, leendő partnereitől és munkavállalóitól.

A Fortune 500 95%-a a SurveyMonkey-ra hagyatkozik az emberi adatok terén