A tervezett fejlesztésről

A Zsámbéki-medence és Budapest közötti közlekedési kapcsolatok jelenleg is kapacitásaik határán működnek, a folyamatos forgalmi torlódás szinte minden itt lakó számára problémát okoz. A Budapest Fejlesztési Központ ezért a budapesti Budakeszi úton és a budakeszi Fő utcán építendő, szakaszos buszsáv kialakítását, valamint további forgalmi intézkedések vizsgálatát indította el.
 
A fejlesztés tervezése során szeretnénk minden érintett véleményét és igényeit becsatornázni a folyamatba, ennek első lépéseként kérjük, hogy válaszoljon pár kérdésre a Zsámbéki-medence közlekedésével és utazási szokásaival kapcsolatban.
 
A felmérés kitöltése anonim módon történik, az eredményekről értékelést követően tájékoztatni fogjuk az érdeklődőket.
 
Kérjük, a kérdéseket a járvány előtti utazási szokásai alapján válaszolja meg!
 
Tisztelettel kérjük, hogy a kérdőívben személyes adatokat ne adjon meg. Amennyiben kapcsolatba kíván lépni velünk, a kozosen@bfk.hu e-mail címen várjuk észrevételeit, javaslatait.

Question Title

A budakeszi buszsáv fejlesztési elképzelései.

A budakeszi buszsáv fejlesztési elképzelései.
A fejlesztés céljai:
  • Szakaszos buszsáv kialakítása Budakeszin a Fő utcában, a Temető utcában, a Pátyi úton, illetve a Budaörsi úton, valamint a XII. és a II. kerület határán lévő Budakeszi úton.
  • P+R parkolók és B+R kerékpártárolók építése a buszmegállók közelében, ezzel segítve és ösztönözve a módváltást.
  • Dinamikus forgalomirányítási rendszer, amely csúcsidőben is a lehető legtöbb utazó számára teszi lehetővé a gyorsabb haladást

T